reklama
Mama patryka- bardzo mi przykro! Trzymaj sie i nie tlum swoich uczuc, to bardzo wazne zeby przezyc zalobe. Kazda kobieta po stracie maluszka ma do niej prawo.
Lenka- mialas kontakt z jakims kocurem ostatnio? Mam nadzieje ze bedzie wszystko jednak dobrze. Pomodle sie za Was.
Bulkasia- ja mieszkam pod Oxford. Mieszkalismy 4 lata w Londynie, ateraz ty juz 3 leci
My dzis po Usg. Malenstwo rosnie szybko dzis jest 7tydz+6dzien i maluszek ma 14mm, slyszelismy piekne mocne bicie serduszka. Polozna powiedziala, ze jest perfekcyjny hehe Tylko dalej musze lezec, bo mam krwawienie w macicy niby nie grozne dla dziecka, ale jest ... Zawsze cos musi byc ech.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za Wasze USG
Lenka- mialas kontakt z jakims kocurem ostatnio? Mam nadzieje ze bedzie wszystko jednak dobrze. Pomodle sie za Was.
Bulkasia- ja mieszkam pod Oxford. Mieszkalismy 4 lata w Londynie, ateraz ty juz 3 leci
My dzis po Usg. Malenstwo rosnie szybko dzis jest 7tydz+6dzien i maluszek ma 14mm, slyszelismy piekne mocne bicie serduszka. Polozna powiedziala, ze jest perfekcyjny hehe Tylko dalej musze lezec, bo mam krwawienie w macicy niby nie grozne dla dziecka, ale jest ... Zawsze cos musi byc ech.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za Wasze USG
Witam Kobietki, ja po pracy i biorę sie za jakis obiad. dzisiaj mam mega ssanie. Nie mogę opanować głodu a waga znowu mi spadła o -0,5 kg.Niby sie cieszyć, że nie do przodu ale to troszke też martwi, że ją gubię.
MamaPatryka bardzo Ci współczuję i tulę. Teraz sobie odpoczywaj i zbieraj siły. Czas leczy rany...
goko oby do 12tyg i będzie lepiej, trzymaj się.
liwus daj znać jak było i głowa do góry:-)
Aga195 gratuluję bijącego serduszka i oby tak dalej!
lenka21 myśl pozytywnie bo na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku...
muffy piękne wieści i aż zazdroszczę, oczywiście pozytywnie
MamaPatryka bardzo Ci współczuję i tulę. Teraz sobie odpoczywaj i zbieraj siły. Czas leczy rany...
goko oby do 12tyg i będzie lepiej, trzymaj się.
liwus daj znać jak było i głowa do góry:-)
Aga195 gratuluję bijącego serduszka i oby tak dalej!
lenka21 myśl pozytywnie bo na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku...
muffy piękne wieści i aż zazdroszczę, oczywiście pozytywnie
witam :-)
MamaPatryka przykro mi....:-( duzo sily kochana ;-)
Wiolka witaj na grudniwokach ,fajnie ze dolaczylas
Lenka bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&
Muffy gratuluje bijacego serduszka ;-)
u mnie bez zmian..byle do 12tc i mam nadzieje,ze bedzie lepiej..
MamaPatryka przykro mi....:-( duzo sily kochana ;-)
Wiolka witaj na grudniwokach ,fajnie ze dolaczylas
Lenka bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&
Muffy gratuluje bijacego serduszka ;-)
u mnie bez zmian..byle do 12tc i mam nadzieje,ze bedzie lepiej..
wiolka23
Fanka BB :)
Kobietki jak ja wam współczuje tych potwornych mdłości naprawde a nie próbowałyście kupić korzeń imbiru i zalać wrząkiem i pić podobno uspokaja odruch wymiotny i mdłości mnie jak na początku męczyło troche to w aptece pani mi doradziła mammamarin też z imbirem i pomagało ale też magnez z witamina B6 pomaga gratuluje udanych wizyt i oby tak dalej a co do tej toxoplazmozy to może nie rzeba aż tak sie martwić poczekaj co lerkarz powie Madlen-dołączyłam ty sie kochana do wizyty trzymaj
Ja dziś pod prysznicem rano prawie zemdlałam. Tak mi się słabo zrobiło, czarno przed oczami. Nie wiem dlaczego! Może przez to że się bardzo zdenerwowałam pod prysznicem + ciepła woda. Tak sie zestresowałam wybiegłam mokra szybko usiadłam w salonie i zrobiło mi się lepiej!!
Może takie są też właśnie początkowe objawy ciąży, bo niby czyta się wszędzie że omdlenia możliwe. Ktoś może coś podobnego doświadczył?
Może takie są też właśnie początkowe objawy ciąży, bo niby czyta się wszędzie że omdlenia możliwe. Ktoś może coś podobnego doświadczył?
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja z Laura mialam cos dzownego, bo niby to omdlenie nie bylo ale ciemno przed oczami, glucho w uszach, nogi jak z waty. Do lozka to mnie niesli. Ale to takie jednorazowe bylo:-):-)
reklama