reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Mam bardzo wysokie toxo IgG

Czekam na tel o lekarza ma poszukać wyniki z poprzedniej ciązy

nie wiem co mam myśleć jestem załamana
pomódlcie się za moje dzieciątko

reklama
Mama patryka- bardzo mi przykro! Trzymaj sie i nie tlum swoich uczuc, to bardzo wazne zeby przezyc zalobe. Kazda kobieta po stracie maluszka ma do niej prawo.
Lenka- mialas kontakt z jakims kocurem ostatnio? Mam nadzieje ze bedzie wszystko jednak dobrze. Pomodle sie za Was.

Bulkasia- ja mieszkam pod Oxford. Mieszkalismy 4 lata w Londynie, ateraz ty juz 3 leci :)

My dzis po Usg. Malenstwo rosnie szybko dzis jest 7tydz+6dzien i maluszek ma 14mm, slyszelismy piekne mocne bicie serduszka. Polozna powiedziala, ze jest perfekcyjny hehe Tylko dalej musze lezec, bo mam krwawienie w macicy :( niby nie grozne dla dziecka, ale jest ... Zawsze cos musi byc ech.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za Wasze USG :)

Witam Kobietki, ja po pracy i biorę sie za jakis obiad. dzisiaj mam mega ssanie. Nie mogę opanować głodu a waga znowu mi spadła o -0,5 kg.Niby sie cieszyć, że nie do przodu ale to troszke też martwi, że ją gubię.
MamaPatryka bardzo Ci współczuję i tulę. Teraz sobie odpoczywaj i zbieraj siły. Czas leczy rany...
goko oby do 12tyg i będzie lepiej, trzymaj się.:tak:
liwus daj znać jak było i głowa do góry:-)

Aga195 gratuluję bijącego serduszka i oby tak dalej!
lenka21 myśl pozytywnie bo na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku...
muffy piękne wieści i aż zazdroszczę, oczywiście pozytywnie:tak:

witam :-)
MamaPatryka przykro mi....:-( duzo sily kochana ;-)
Wiolka witaj na grudniwokach :-D,fajnie ze dolaczylas :tak::happy:
Lenka bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&:tak:
Muffy gratuluje bijacego serduszka ;-)
u mnie bez zmian..byle do 12tc i mam nadzieje,ze bedzie lepiej..

Kobietki jak ja wam współczuje tych potwornych mdłości naprawde a nie próbowałyście kupić korzeń imbiru i zalać wrząkiem i pić podobno uspokaja odruch wymiotny i mdłości mnie jak na początku męczyło troche to w aptece pani mi doradziła mammamarin też z imbirem i pomagało ale też magnez z witamina B6 pomaga gratuluje udanych wizyt i oby tak dalej a co do tej toxoplazmozy to może nie rzeba aż tak sie martwić poczekaj co lerkarz powie Madlen-dołączyłam ty sie kochana do wizyty trzymaj

Wiolka ciagle zapominam o tym imbirze..:zawstydzona/y:,musze go wyprobowac..a na razie wcinam rodzynki..coprawda nie smakuja mi,bo slodkie,ale troszke pomagaja :tak:

Ja dziś pod prysznicem rano prawie zemdlałam. Tak mi się słabo zrobiło, czarno przed oczami. Nie wiem dlaczego! Może przez to że się bardzo zdenerwowałam pod prysznicem + ciepła woda. Tak sie zestresowałam wybiegłam mokra szybko usiadłam w salonie i zrobiło mi się lepiej!!
Może takie są też właśnie początkowe objawy ciąży, bo niby czyta się wszędzie że omdlenia możliwe. Ktoś może coś podobnego doświadczył?

Ja z Laura mialam cos dzownego, bo niby to omdlenie nie bylo ale ciemno przed oczami, glucho w uszach, nogi jak z waty. Do lozka to mnie niesli. Ale to takie jednorazowe bylo:-):-)

Aisha89 ja w pierwszej ciąży miewałam omdlenia, 2 razy mi sie zdarzyło w mieście (na szczęście nie byłam sama). Także to normalne objawy w ciąży. Ginio mi zalecił chłodne okłady i odpoczynek.

reklama
Nogi z waty też miałam i na dodatek taka otumaniona, tylko się modliłam w myślach by dojść gdzieś żeby usiąść, bo jakbym straciła przytomnośc w tej mojej wannie w której stałam bo mamy tez opcje prysznic to dopiero by było :no:

Do góry