Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Asia na każde dziecię przyjdzie kolej, moja właśnie odkryła że można leżeć na brzuszku i nieźle się bawić, od kilku dni pięknie wyciąga główkę i podnosi się na rączkach, odpycha się jak ma od czego i wierzga jak nie wiem no i coraz częściej sama się przekręca z plecków, często z boczku, dzisiaj to nawet spała na boczku i przez sen przekręciła się na brzuch i od razu oczy otwarte, głowa do góry
Dziś się mój brat nawinął jak machała łapkami, zaczepiła mu paznokciem w nosie i tak mu krew poszła jak nigdy Swoją drogą nie wiem po kim ma te pazury, krótkie a ostre jak diabli
Po pierwszej marchewce chyba wszystko ok, wysypki nie ma, kupka była po południu wczoraj i dzisiaj rano, jakieś dwa kawałeczki marchewki się znalazły ale reszta ładnie strawiona.
Dziś się mój brat nawinął jak machała łapkami, zaczepiła mu paznokciem w nosie i tak mu krew poszła jak nigdy Swoją drogą nie wiem po kim ma te pazury, krótkie a ostre jak diabli
Po pierwszej marchewce chyba wszystko ok, wysypki nie ma, kupka była po południu wczoraj i dzisiaj rano, jakieś dwa kawałeczki marchewki się znalazły ale reszta ładnie strawiona.