eni - jeżeli mala nie ma gorączki i jest wesola i chce się bawić to nie koniecznie - chyba, że dla swojego spokoju . My byliśmy u lekarza i przepisał witamikę c i kazał odciągać nos i robić inhalację jak mamusi się chce. jedynie co to sprawdził czy gardło, uszy i oskrzela czyste ale i tak jak katarek przejdzie to trzeba iśc ponownie na sprawdzenie
Nam katarek nie przechodzi już od przeszło tygodnia - obojechcemy juz wyjść
andzia - mojemu też zostaje lekko z tyłu , co zostało zaakwalifikowane jako niestabilna pozycja głowy w stosunku do wieku i mamy własnie ćwiczyć - leżenie na brzuszku, aby podniósł glówkę nalezy mu pokazywać w górze zabawki
basia - niezły nerwus z twojej małej, ja kiedyś podobno w wieku 2 lat ptłukłam mojej mamie wszytskie szklanki
Nam katarek nie przechodzi już od przeszło tygodnia - obojechcemy juz wyjść
andzia - mojemu też zostaje lekko z tyłu , co zostało zaakwalifikowane jako niestabilna pozycja głowy w stosunku do wieku i mamy własnie ćwiczyć - leżenie na brzuszku, aby podniósł glówkę nalezy mu pokazywać w górze zabawki
basia - niezły nerwus z twojej małej, ja kiedyś podobno w wieku 2 lat ptłukłam mojej mamie wszytskie szklanki