reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Aurelka a co masz w planach kupić?

Buty sobie i M. :-p

Zapas mleka, chusteczek nawilżanych i pampersów dla Zuzi. :-D
farbę do włosów dla siebie, kilka prześcieradełek na przewijak, może jakąś pościel do łóżeczka dla małej. :-p
I pewnie wiele, wiele niezaplanowanych rzeczy bo ja tak mam, że jak wejdę do sklepu to kupuję wszystko. :-p

Aurelka olala, to owocnych zakupów, to pochwal się później

Moja Lenka rozpracowuje jeden kartonik mleka Bebiko 350g równo w 2 dni, czyli w miesiącu 15, kartonik kosztuje 15 zł więc samo mleko kosztuje nas 225 zł, (a jak ktoś krmi droższym mlekiem to już nie wspomnę) a gdzie pampersy, husteczki itd. itp., mamusie które karmicie cycem karmcie jak najdłużej to się opłaca:shocked2::-)

Ostatnia edycja:
Aurelka opłaca się jeszcze kupowac prześcieradełka na przewijak, wydaje mi się że jeszcze troche i przestaniemy z niego korzystać, przynjamniej ja bo mój maluch już długii i niedługo nie bedzie sie mieścił :-)

Moja Lenka rozpracowuje jeden kartonik mleka Bebiko 350g równo w 2 dni, czyli w miesiącu 15, kartonik kosztuje 15 zł więc samo mleko kosztuje nas 225 zł, (a jak ktoś krmi droższym mlekiem to już nie wspomnę) a gdzie pampersy, husteczki itd. itp., mamusie które karmicie cycem karmcie jak najdłużej to się opłaca:shocked2::-)
:szok: o kurcze. nieźle.
Ja na przewijak daje maty takie higieniczne

A ja często przewijam małą gdzie popadnie, u nas na łóżku na kanapie, i na przewijaku, ale już jej nóżki trochę wystają, ale lubi leżeć na przewijaku, i też używam mat do przewijania,
Kupiłam torbę do spacerówki, TORBA TORBY DO WÓZKA 34 WZORY PRODUCENT (3092570071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., wzór 16, bo taki mi najlepiej pasuje
Lenka śpi od 9.40, ja się nudzę, już wszystko porobiłam, już trzeci dzień z kolei tak mi sypia z rana:-D, to nagroda za te poranne wstawanie

Patrzcie jakie sprytne http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-kocyk-polarowy-bawelna-i3085283237.html

Ostatnia edycja:
eni to fajnie masz, nie pamięam, kiedy Marysia przespała ak długo w ciągu dnia...

Mojej też już girki z "przewijaka" wystają... czasem przewijam gdzie indziej ale zawsze na podkładzie, bo Maryś robi niespodzianki ;-)

Marysiowe łóżeczko już w drodze :-)

Ja do pracy jade. Postaram się was poczytać ale brak czasu trochę. Jak jestem w domu to chcę jak najwięcej uwagi poświęcić małemu. Grzeczny jest kochany. Łapie już lanie zabawki w rączki. Nie wiem co u was. Postaram się nadrobić. Pozdrawiam

reklama
Ja też przwijam zwykle gdzie popadnie, bo w ciągu dnia urzędujemy w salonie na narożniku a na noc idziemy do sypialni gdzie jest przewijak :>

Do góry