reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
bulkaasia - ja swojego czasu widziałam jakieś ciuszki w Peacoock, nie był to oddzielny dział ale miel.i dość spory wybór spodni dla brzuchatych :-D

ja niedlugo bede musiala wybrac sie do matalan,bo moje pizamki po malu robia sie krotkie na brzuszku ,a widzialam tam takie fajne ;-)

ja na razie nie kupowałam spodni, spodnie później jak się w te nie zmieszczę. ale w mathalanie kopiłam sobie ostatnio tuniczkę którą mogę wykorzystać i w ciąży i bez :)

Miałam krew na papierze :-(
Malutko ledwo zauważalne ale normalne czerwone.
Mój w Krakowie na meczu, łzy mi ciurkiem lecą nie wiem co robić.
Mam najczarniejsze myśli. Czy nic nie może być dobrze:-(

Fiolka nie martw sie na zapas bo plamienia występują nawet do trzeciego m-ca, połóż sie i odpoczywaj. Bedzie dobrze ale jakby było więcej to proponuję pojechać do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne:tak:

Ja to potrzebuje takie ciuchy do pracy czyli bluzki białe,czarne i spodnie ciemne z materiału.
Nasmażyłam sie placków jak dla wojska:tak: i padam ze zmęczenia. Nadal u mnie słoneczko świeci i oby tak zostało!

marcik ja bardzo lubie kupowac w matalan,bo maja tam fajne i niedrogie ciuszki..i dla mnie i dla dzieci ;-) i gatunkowo sa dobre,bo raz kupilam cosic w primark i po dwoch praniach podlogi tym mylam...nie wiem,czy tam maja takie ubrania,czy tylko ja mialam pecha i trafilam na gorszy gatunek
a ciuszki na razie nie kupuje,do szkoly po dzieci smigam w dresie,a tak to mam jeszcze 2pary spodni ,ktore jakis zcas temu byly za duze,a teraz sa dobre :-D,tylko pizamke musze sobie jakas kupic,bo lubie spac wygodnie a te moje robia sie po malu za male :zawstydzona/y:...spodnie sa dobre,ale bluzki jakos dziwnie krotkie :-D

reklama
Fiona spokojnie będzie ok, odpoczywaj

Problem w tym ze ja chodziłam tylko wąskich spodniach i one są ciasne na brzuchu niestety, co do pizamek to upatrzylam sobie taka w mothercare ale poczekam jeszcze trochę. Chyba ze będę sie rozrastać szybciej niż myśle;);)

Do góry