reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

nathani jestem z Tobą myślami!
aurelka trzymam kciuki!

tak sie zastanawiam czy jest sens jutro jechać z Antosiem na szczepionke skoro ja za zdrowa nie jestem... niby Antoś nie ma dolegliwosci żadnych ale od dwóch dni jest bardziej prztulasny i moze jest oslabiony od tej mojej zarazy???? nie wiem czy moje przeziębienie moze miec wpływ na organizm dziecka?

reklama
Mi sie wydaje, ze nie. Jesli go zbadaja i bedzie ok, to zaszczep. Jesli sie okaze, ze cos jest nie tak i moze jest oslabiony to go nie zaszczepia.

U nas dzien mija leniwie, ja nie mam zadnych oznak przedporodowych,wiec sie juz nastawiam na przyszly poniedzialek.

tak sie zastanawiam czy jest sens jutro jechać z Antosiem na szczepionke skoro ja za zdrowa nie jestem... niby Antoś nie ma dolegliwosci żadnych ale od dwóch dni jest bardziej prztulasny i moze jest oslabiony od tej mojej zarazy???? nie wiem czy moje przeziębienie moze miec wpływ na organizm dziecka?

moim zdaniem najlepiej jest zadzwonić... powiedz jaka jest sytuacja... wtedy wstępnie ci powiedzą czy można jechać czy lepiej odczekać.

A ja dziś ćwiczyłam motanie chusty :happy2: Póki co na razie jeden sposób wiązania kieszonki, widziałam filmik innego sposobu i też mi się podoba, ale to już może jutro, bo plecy nie przyzwyczajone :sorry2: Muszę się jeszcze sporo nauczyć, ale i tak się cieszę, że jako tako mi się udało :tak: Wkładałam Piotrunia śpiącego, nie obudził się i dalej sobie ładnie śpi, a ja mam wolne ręce :-) Zdjątko wrzuciłam na g. ;-)
Głowa mnie coś boli, jakiś dzień chyba dzisiaj kiepski :dry:

To jest jakas paranoja w tym polandzie. Gdyby rano wywolywali moze juz bys corcie tulila...nie wiem po co tyle zwlekaja, chyba wywolywanie mowi samo za siebie, skoro natura nie zaskoczyla trzeba jej pomoc.

u mnie nic, nie mam weny na bieganie po schodach :angry: Corcia spi, tesciowa spi, maz gra...a ja na kanapie przed tv.

4madlen przeciwwskazaniem do szczepienia jest choroba z gorączką w ostatnim czasie, nawet katar go nie wykluczy ;-)

My się też dziś chustujemy, bo co się Marię odłoży to wstaje. Mama u nas zostaje do jutra, teraz ciocia przyszła, a Maria śpi w chuście już 1,5 godziny. Pięknie śpi, nie ma co, chusta to dar bogów :-D

Nathani kciuki ogromne!

Betiks-chyba faktycznie jest cos w powietrzu bo wszystkich coś bierze albo są osłabieni miejmy nadzieje ze u niej to spadek formy;-) Nathani skoro jutro na czczo to coś sie zacznie dziać:tak:

reklama
Nathani trzymam kciuki aby jutro poszło łatwo szybko i bezboleśnie no i żeby nie zwlekali z tym wywołaniem tylko szybciutko rano to zrobili i już :-)

Do góry