reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

no u nas telewizorow jest....hmmmmm:szok::szok::szok: w sumie 17...:szok::szok: wiec sila rzeczy ktorys jest zalaczony.....u mojego nastoletniego syna jak jest to leci 24/7:-D nawet jak lekcje odrabia to z telewizorem w tle:no: no ale u starych koni zboczen nie bede leczyc, zreszta nawet nie jestem w stanie tego kontrolowac, wazne ze wiem co moze ogladac bo moj maz wszystko monitoruje (oczywiscie on caly czas nie oglada tylko lubi jak jest wlaczony) a ja kiedys jak bylam jeszcze sama tuz po rozwodzie to moj telewizor nawet nie byl podlaczony:-) Wcale go nie zalaczalam, stal tylko taki mebel w salonie bo dostalam od taty:happy: dopiero jak wybudowalismy ten dom to moj maz jako ze swiezo z polski sobie zalozyl polska satelite no i zelektronizowal caly dom :baffled:Jego marzeniem bylo 6 malych plazm w ofisie no to je ma- niby podupadajaca;-)gielde i wiadomosci z roznych stron swiata ma zalaczona jak pracuje na komputerze i tak samo jest w great room w naszym "bejzmencie" kolo baru i bilarda - tam jest nastepne 6 identycznych telewozorow ze niby kazdy moze sobie ogladac grajac czy bawiac sie z roznej pozycji i kazdego kata jak w pubach sportowych:-)
Ale mega post mi wyszedl telewizorowy ha ha ha glupoty takie:nerd:

reklama
ale jak sie skoncentrowac na tylu tv naraz?:D hihihihi smiesznie tak :D

u nas juz jest i pozniej tez bedzie telewior u malej napewno kontrolowany..nie jestem wielka fanka takiej nieograniczonej telewizji u dzieci i mlodziezy :/ wiec miejmy nadzieje mala tak tez sie wychowa :D

co do polskiej telewizji to ja mam itvn, tvn24 i polsat 2 :D z dish network choc nie za czesto leci polska telewizja,, wiadomo ze wzgledu na to iz malzonek po polsku nie mowi choc ze wzgledu na mnie czasami zobaczy jkis serial komediowy czy "pierwsza milosc" hihi :D

u nas zamykaja Macy's w jednym z mall'ow wiec olbrzymie wyprzedaze ach oj wytrace pieniazkow hihihi :D

ja tez nie jestem domiska ale jakos przeoczylam ten moment ...moj sredniak tez ma tv u siebie ale oglada max 45 min -godzinke i to tez nie codziennie a jak sie nudzi to sam wylacza, wiec najwyrazniej to zalezy tez od temperamentu dziecka bo przeciez obaj sa moi a kazdy inaczej sie zachowuje:) tez mamy pakiet z disha ale przestalam ogladac pierwsza milosc jak majka wrocila po tym zaniku pamieci juz do domu....jakos tak zbyt skomplikowane to sie dla mnie stalo i tandetne wiec przestalismy ogladac :) a wczesniej to nawet moj maz patrzyl! U nas sporo sklepikow zamykaja :( a w macys ich karte dalej przyjmuja czy gotowka trzeba placic?

i karta i gotowka :d u nas to jedyny sklep ale otwieraja Macys w innym miejscu wiec niewielka roznica :D
hihi ja "pierwsza milosc" to tak co 10 odcinek hihi wiec nie bardzo sie orientuje o zaniku pamieci :D ale lubie od czasu do czasu poogladac.. no i buuu ja niestety nie slysze jezyka polskiego na codzien wiec chociazby zeby chociaz troche polszczyzny posluchac wlaczam polski program :D

bleh a jutro znowu do pracki az sie nie chce blehhh ;P hihi buziaki wszyscy :D

Witam.
Pawimi lol, ale macie tych telewizorow. :szok::szok: U mnie jeden:-:)-(
Jesli chodzi o programy dla dzieci to super sa na Polonii, takie jak za naszych dawnych czasow np. Teleranek, Reksio, Bolek i Lolek.:-):-D
W amerykanskiej telewizji to niby bajka dla dzieci, a zwroty, wyrazenia jak dla doroslych:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. szczegolnie denerwuja mnie te 'ala japonskie. te postacie takie "kosmiczne" . Mojemu bratnakowi to zablokowali te durne bajki, bo juz zaczal mowic tak jak Ci z tych seriali:wściekła/y::wściekła/y:.

Witam.
Pawimi lol, ale macie tych telewizorow. :szok::szok: U mnie jeden:-:)-(
Jesli chodzi o programy dla dzieci to super sa na Polonii, takie jak za naszych dawnych czasow np. Teleranek, Reksio, Bolek i Lolek.:-):-D
W amerykanskiej telewizji to niby bajka dla dzieci, a zwroty, wyrazenia jak dla doroslych:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. szczegolnie denerwuja mnie te 'ala japonskie. te postacie takie "kosmiczne" . Mojemu bratnakowi to zablokowali te durne bajki, bo juz zaczal mowic tak jak Ci z tych seriali:wściekła/y::wściekła/y:.
no a jak kasiek....przeciez musialam czyms ten dom zapelnic, na taka ilosc mebli to mnie nie stac:-):-) a i tak sobie mozna na rolkach pojezdzic:szok:
a ile twoj bratanek ma lat? Moj to juz bajek nie oglada...on to jakies durne seriale dla nastolatkow o milosci malolatow i tym podobne :tak:Szkoli sie..czekam kiedy mi laski zacznie do domu przyprowadzac:no::no: W ogole to teraz prawko robi:baffled:ja chyba zwariuje:nerd::nerd::nerd:

moj szesciolatek nie interesuje sie power rangers ani tym podobnym, on raczej pokojowe bajki oglada co najwyzej z tych tematycznych to spiderman - ale te maja pokojowe przeslanie :) Jego ulubione to kanadyjska bajka o chlopczyku calloiu - bardzo dydaktyczna spokojna bajeczka, lubi tez bolek i lolek :)

a tu znowu cisza nastala....ja sobie dzis spokojnie w pracy dzionek spedzam , luzik totalny, dopiero w czwartek mam mlyn wiec dzis grzebie w swoich podatkach - super ulubiony temacik,co nie?? :)))))

reklama
Do góry