reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
witam i ja!

tym razem juz ze stanow ! buuuuu w polsce bylo WSPANIALe! ehhhhh nie pisze nic wiecej bo sie rozmarudze ! bylo cudnie no ale trzeba bylo wracac no..

no inaugracja byla bardzo ladna :) no i bardzo mi pasuje Barack na prezydenta a Michelle na pierwsza dame :)

no ajutro powrot do pracki buu

Czesc dziewczyny, ten watek ma do siebie, ze jak cisza to cisza, ale jak juz sie rozpiszecie to nadrabiania co niemiara.
Nowy prezydent super, widac ze byl zestresowany bo sie zapomnial a ten co mu mowil sie poplatal i wyszlo smiesznie, przemowa tez byla inetersujaca. Tylko mi sie wydaje ze ludzi w niego jak w Boga zapatrzeni, i cudu od niego oczekuja. Zeby kiedys nie bylo ze to sie wszystko przeciwko niemu odwroci.

Co u was mamusie slychac? jak dzieciaczki sie maja?

Domiska fotki z PL? jak juz sie zaaklimatyzujesz i wrocisz do codziennosci?

cześć dziewczyny.. można sie dołączyc... klikam sobie z zachodniego wybrzerza USA.. jestem mamą 3 chłopaków i nastepne w drodze! :-)

pozdrawiam was bardzo serdecznie....

cześć dziewczyny.. można sie dołączyc... klikam sobie z zachodniego wybrzerza USA.. jestem mamą 3 chłopaków i nastepne w drodze! :-)

pozdrawiam was bardzo serdecznie....
witaj! ja tez jestem mama trojki facetow...z midwestu...:) "na szczescie" u nas jeszcze nic w drodze sie nie pojawilo, chociaz jest w planach na przyszlosc ale nie teraz bo najmlodszy ledwo rok skonczyl kilka dni temu wiec potrzebuje troche odetchnac:) Wiesz juz co bedziesz miala? A teraz dopiero zauwazylam ze chyba masz bizniaki i to mlodsze od mojego Vincenta!

Ostatnia edycja:
witaj! ja tez jestem mama trojki facetow...z midwestu...:) "na szczescie" u nas jeszcze nic w drodze sie nie pojawilo, chociaz jest w planach na przyszlosc ale nie teraz bo najmlodszy ledwo rok skonczyl kilka dni temu wiec potrzebuje troche odetchnac:) Wiesz juz co bedziesz miala? A teraz dopiero zauwazylam ze chyba masz bizniaki i to mlodsze od mojego Vincenta!

tak bliźniaki F&F (koleżanki tak nazwały, czyli: Fabian i Filip).... mają dopiero 8 miesięcy, oprócz tego facet 6 letni Kosma....
kolejna ciąża to totalna wpadka, i miłe zaskoczenie.... płci jeszcze nie znamy... i chyba czekamy aż nas zaskoczy...

no to nielada niespodziaka Wam sie szykuje....coz... gratulacje!!! Moj sredniak wlasnie skonczyl 6 latek - Oliver Victor. Wlasnie wrocialam do domu z odebranymi zaproszeniami na imprezke. Pierwszy cieplejszy dzien po mroziskach bo az 32 F ale wydaje mi sie ze jest strasznie goraco :)

no to nielada niespodziaka Wam sie szykuje....coz... gratulacje!!! Moj sredniak wlasnie skonczyl 6 latek - Oliver Victor. Wlasnie wrocialam do domu z odebranymi zaproszeniami na imprezke. Pierwszy cieplejszy dzien po mroziskach bo az 32 F ale wydaje mi sie ze jest strasznie goraco :)

jak to mówi mój starszy syn, że on ma chłopaków powyżej uszu.. teraz kolej na siostrzyczkę... a jak sie pytam dlaczego chce siostrę- to mówi że wreszcie będzie słabsza i będzie mógł ciągnąć ją za włosy... :szok:.. oj czeka mnie nie jeden wieczór pogadanek i wychowywania Kosmatka... :angry:

ale dzieciaki będą dla mnie zaskoczeniem wpełni... mąż juz chodzi dumny jak paw... :-)

reklama
moj najstarszy nastoletni juz syn tez zamawia siostre.....tak sie sklada ze to moje dziecko z pierwszego malzenstwa i ma dodatkowego brata ze strony ojca...tym bardziej ma dosc! Nie wiem tylko czy bede mu w stanie pomoc:)

Do góry