reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Domiska-lecimy w niedziele :-) A tacie to albo cos hobbystycznego (najlepiej) albo jakis superkosmetyk, albo koszule, zegarek, moze jakis sprzet.

reklama
a u nas lodowica, w weekend temperatura podskoczyla na prawie 50 z obfitym deszczem na lezacy juz od 10 dni snieg a od wczoraj jest zaledwie 7-8 stopni brrrrr, nie macie pojecia jaka szklanka na ulicach. Po poludniu ma zaczac padac snieg...dosc sporo. Kurcze mam jechac na swiateczny koncert do najstarszego syna szkoly do Chicago ale z tymi snieznymi prognozami to nie wiem czy dam rade dojechac:( To dosc daleko...

u nas tez zimno jak nie wiem!!! wczoraj byl 1-2 stopnie!!!:D:D:D

mowie wam jak siarczyscie mrozno to masakra :D dzis widac ze o wieleeeeeeele cieplej i slonce swieci i snieg stopnial :D

ale ja lubie jk taki puszek lezy wszeeedzie :DD:D

ogolnie lubie zime i nie wyobrazam sobie swiat bez sniegu...ale im starsza jestem to chyba wolalabym mieszkac w cieplejszym stanie a na swieta wyjezdzac do kolorado:) W ubieglym roku bylam w zaawansowanej ciazy i mielismy snieg i potworne mrozy przez dobre 5 miesicy. Takiej ilosci sniegu to juz dawno tutaj na "midwescie" nie bylo. Mysle ze fakt mojej ciazy dal mi dodatkowo popalic....ledwo poruszalam sie z tym swoim brzuchem samochodem w tych sniezycach. Z ulga odetchnelam jak pojawily sie pierwsze letnie oznaki....a tu prosze, znowu zima!

oj pawimi zgadzam sie z toba swieta musza byc ze sniegiem!!! :D

wow 5 miesiecy to sporo!!! tu powiem ci dopiero teraz kilka dni temu dopiero zimno i snieg nastal! tak dlugo bylo cieplo! no i nie mamy zbyt dlugiej zimy przynajmniej nie w Springs ale gdzies wyzej w gorach jak Aspen Vail to tak :D

aj glodna jestem... mam ochote na jajka wiec sobie ide wstawic:D na mieciutko jajuszka:D

a wieczorem na urodzinkowy party;)))

no jak was czytam i o tym sniegu to mi sie normalnie zime chce. W NY znowu cieplo, w sumie taki rollercoaster, wczoraj padal snieg, zrobilo sie troszke bialo, a dzis cieplo i pada deszcz, kilka dni temu bylo podobnie, a za kilka dni ma znow przymrozic. Dziewczyny lecace do PL zycze wam wszystkiego dobrego, szczesliwej podrozy i miekkiego ladowania. Ja z uwagi na final exams w szkole raczej nie dam rady czesciej zagladac az do po swietach.

Domiska baw sie dobrze, i przywiez mnostwo wrazen to choc moze przez chwilke poczuje sie jakbym tam byla :) Aha i kochana happy birthday, spoznione ale szczere, mam nadzieje ze odpowidnia imprezka byla :tak:

Witam!!!
Mam nadzieje, ze sniegi nie przeszkodza i samoloty wyleca do Polski.
Ja juz tez po zakupach prezentow, ale u nas kupuje sie tylko dzieciom. Z jednej strony to sie ciesze, bo bym chyba osiwiala jak bym musiala wszystkim jakos dogodzic z tymi prezentami.
Dlatego podziwiam za pomyslowosc!!!:-D:-D:-D

Kasiek-oj racja racja. Choc z drugiej strony jak sie jedzie raz do roku do PL to trzeba kazdemu jakis drobiazg chociaz :-) Ja sie pakuje, jeszcze jutro ostatnie szybkie zakupy i frrrrr. Zima u nas juz nie taka straszna, jakos sie poroztapialo w wiekszosci, mam nadzieje ze dotrzemy bez przygod.

aaa bo wy wylatujecie w przyszlym tygodniu Izka?

pawimi hihi :D ja zamierzalam kupic iphone ale narazie mam kontrakt w sprincie wiec nie da rady:/ no ale mam touch phone wiec dam rade hihihi ;)
a my mamy dwa sidekicki z Tmobilu, tzn najpierw synowy kupilam na urodziy jak tylko pojawil sie na rynku bo jego stary telefon juz padal, a pozniej byla jakas smieszna promocja i wzielam dodatkowy numer dla siebie z nowym Sidekickiem za chyba $50 tylko i uzywam go tylko do tekstowania z synalkiem co nie powiem jest nawet niezla przyjemnoscia. Oprocz tego mam drugi numer i telefon handheld z windowsem ktory uzywam do pracy bo jestem na stale polaczona do serwera w firmie i z customer service:) No i takim cudem jestesmy zwiazani z T-mobile do smierci chyba i dlatego nie kupowalam iphone tylko ipod . Moj syn jednak stwierdzil ze go i tak przerobi .....:) i dostosuje do pracy z Tmobilem.

reklama
3915.JPG

Do góry