reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

pawimi na jakis stronkach sie zakupujesz :D poogladalabym w ten mrozny zimowy wieczor :D bez wychodzenia na dwor :D
jeszcze mysle czy by na solrium nie podjechac ale tk mi sie nie chce ruszyc z domciu moze w zamian za to wyprobuje moja nowa Clarosonic szczotke do buzki :D poza tym mowilam wam!? obcielam sie! malo to pierwszy raz w zyciu mam grzyyyywe :D jeszcze mysle farbnac te moje wlosiska:D

ja korzystam z czegos takiego SlickDeals.net Forums - ta stronke przegladam w poszukiwaniu deali. Duzo z Amazon...teraz na zabawki codziennie maja jakis inny deal...np te co kosztuja normalnie po $70 udalo mi sie kupic za 25-30. Ostatnio kupilam car seat Britax Boulevard CS ktory noramlnie kosztuje $329 plus tax za 200 dolcow....Dostalam link i kupony znizkowe wlasnie z tego forum slickdeals. A dzis kupilam Silver Cross Dazzle za $98.00! Silver Cross Dazzle: Show off your dazzling side|Fashion & Gear - wozek normalnie kosztuje $299:-)

reklama
izka hihi bardzo podobne rzeczy pokupowalysmy!:)) tez nkupowalam kosmetykow roznych, ubran, cd, zabawki :)
dla mamy mam tyle kosmetykow nakupowane ze masakra ale naprawdeee dobre :) moze znacie kobitki Sonya Dakar - tu mozecie poogladac www.SonyaDakar.com :)
dosyc drogie ale naprawde bardzo dobre:D i jeszcze Ling - www.lingskincare.com

wiecie takie moje zboczenie zawodowe ;))

pawimi kurde poszukam tam moze jakis fajny ipod dla siebie znajde w korzystniejszych cenach !:))

ja szukalam lali dl malej bo rodzice postanowili tu kupic by w polsce nie przeplacac kilkakrotnie za ta sama lalke.. i co.. kupilam za $70 dolcow a teraz spadla chyba z 10 na dol jak nie wiecej wr:D

:)

no to niezly deal zrobilas hahaha, ja tez znalazlam ipod dla mojego synka, taki co kosztuje 399 za 220 :) na tej stronce szukasz tylko linkow i kodow znizkowych do dobrych zakupow:)

wlasnie zamowilam te albumy na amazonie, uffffffffffffff, jak sie ciesze, kamien z serca :-) Domiska-to ja podobne kosmetyki zakupilam :-) tez w podobnych cenach, uwielbiam takie rzeczy :-)

izka hihi Secret ma jeszcze naprawde brdzo korzystne ceny!!! :)
hihi wiesz ja co do kosmetykow to mam male zboczenie bo w koncu to moja specjalizacja - testujemy bardzo rozne kosmetyki no i ja pracuje w 5 gwiazdkowym 5 diamentowym spa achh zapraszam naprawde pieknie - stad moja lazienka i szafy zapelnione roznymi cudami :D

jak macie dziewczyny jakies pytnia sluze pomoca ;)

pawimi hihi przez chwile myslalam ze swojemu 5 letniemu synowi kupilas ipoda :D aj syn sie napewno ucieszy - ktorego kupilas??? bo ja jak wspomnialam szukam nowego dla siebie :))

Izka ijeee no to super ! a zdarza dojsc zanim wylecicie??:)

ja ide poszukc cdikow dla meza :D oczywiscie na netku :D

Ostatnia edycja:
Domiska-wow, to teraz wiem kogo pytac o kosmetyki!!! Jesli chodzi o prezenty to zaplacilam 3.99 za dowod w jeden dzien, na wszelki wypadek, bo u nas takie zaspy ze moze byc poslizg. Wole nie ryzykowac ze to przyjdzie w poniedzialek...

reklama
aaa bo wy wylatujecie w przyszlym tygodniu Izka?

pawimi hihi :D ja zamierzalam kupic iphone ale narazie mam kontrakt w sprincie wiec nie da rady:/ no ale mam touch phone wiec dam rade hihihi ;)

nie wiem co dokupic tacie hm.. macie jakies pomysly????

Do góry