reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

Hej dziewczyny, kiedys daaaaawno temu cos skrobnelam w tym watku ale nikogo nie bylo wiec nie zagladalam. Teraz troche nas przybylo :-) Ja jestem z Oregonu-widze ze chyba jedyna z zachodniego wybrzeza. Mam coreczke 15 miesiecy.
Kasiek-straszne to co przeczytalam, dobrze ze ktos Cie prawidlowo zdiagnozowal i teraz juz jestes na dobrej drodze, zycze duuuuuuuuzo zdrowka!!!! Corcie masz przepiekna.

reklama
Izka witaj... widze ze Ty podobnie jak ja z tym watkiem. SLiczna masz coreczke, jak ma na imie?

Kasiek 6 tygodni szybko minie i znwo wpelni bedziesz mogla zajmowac sie Natalia. Duzo zdrowka i wszystkiego dobrego zycze.

Isia mam nadzieje ze Kevin sie w koncu nie rozchorowal, Tobie widze by sie pozadne wakacje przydaly.

Wreszcie weekend troche wolnego... chociaz nauki cale mnostwo, ale przynajmniej w domu. Jutro Polska parada na Manhattanie wiec sie pewnie z Patem wybiore do brata i wszyscy ruszymy "wspierac" polskie organizacje.

Corcia sie nazywa Alicia. Jest slodkim babelkiem, biegajacym lobuzem. Zaczyna gadac choc ma wiecej checi niz mozliwosci :-) np. na elmo mowi "memo" a na lampa "bamba, mamba" takze sie dziecina stara.
Poska parada-heh, fajnie brzmi. U nas tydzien temu byl Polish Festival i bardzo sie udal w tym roku. Nie ma zbyt wielu Polakow w tej czesci gdzie mieszkam (tzn. w porownaniu do NY i Chicago) ale festiwal jest z dosc duzym rozmachem i trwa 2 dni.

Czesc Dziewuszki!
Witam nowe kolezanki.
Ja wlasnie zegnam tesciow moich kochanych. Babcia na koniec 6 talerzy pierogow zrobila. Moje ulubione ruskie. Kurcze bedziemy za nimi plakac.

Isia-oj to ja mialam to samo w lipcu a potem powtorka z rozrywki w sierpniu, najpierw przyjechali moi rodzice a potem tesciowie z syneczkiem :-) No i faktycznie bylo sporo lez...najgorsze sa kurcze rozstania.

Czesc Dziewuszki!
Znowu sie opuszczacie w pisaniu! :-D
Ja dzisiaj na zalanie smutkow pomylam okna, popralam firanki, pomylam zaluzje, wypralam 4 zmiany poscieli, a potem jeszcze zimowe koldry bo sie okazalo, ze smierdza, wymylam nowy closet i poukladalam w starym. A i jeszcze zaprosilam gosci bo ... czy ja Wam pisalam, chyba nie?
Mialam urodziny 2 pazdziernika i zazwyczaj nie wyprawiam bo mnie deprecha lapie ale Kevin sie pytal czy bedzie tort a Karen mi i tak spala w aucie wiec pojechalam kupic. A tu po pracy maz mi przyjezdza tez z tortem, z tej samej polskiej cukierni, do tego z identycznym napisem. No i musielismy je jesc wiec zaprosilam dzisiaj gosci zeby nam troche pomogli. Tort zjedzony, reszta pierozkow, rosolku i fasolki po bretonsku co tesciowa zrobila tez. Jutro po miesiacu abstynencji czeka mnie wizyta w kuchni.:-(

mmm smakowicie sie tu porobilo :D Isia az zglodnialam przez Ciebie :-)
no ale czemu Cie kochaa deprecha lapie? :-(

ja sobie ogladam roze Indyjskie suknie.. mysle by sprawic sobie Saree a bal swiateczny.. niektore sa tak piekne... ajjjt ale jakie ceny.. setki dolarow..
no ale znalazlam jakas stronke z promocjami Saree wiec moze cos wybiore? :-)

naprawde pieeeeekne sa niektore!

Isia-wszystkiego najlepszego!!!
Domiska-suknia rewelacyjna! Bal swiateczny? Masz na mysli Swieta czy Sylwestra? Tak czy siak rewelacja, ja niestety nie spedzam Swiat az tak wykwintnie :-( Ale mi narobilas apetytu na taki stroj!

reklama
Do góry