reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Witam :) Widze, że bardzo dawno nikt tutaj nie zaglądał... ale mimo to postanowiłam coś napisać :-p Od póltora roku mieszkam w Ocean City w stanie Maryland i chętnie poklikałabym z innymi mamusiami mieszkającymi w Stanach :-) Mam nadzieję, że ktoś się odezwie... :-) Pozdrawiam!!

reklama
Aga_Wozniak witam Cie ja:d ja jeszcze tu zagladam ale faktycznie strasznie tu cichutkoooo :eek:

no ale w razie czego hihi zawsze masz mnie :-D

napisz cos wiecej o sobie i swojej coreczce :D

Cieszę że jesteś :tak: Co by tutaj napisać... :-) Mieszkamy sobie w małym, typowo turystycznym;-) miasteczku... zimą nic się nie dzieje, jest cicho, a na ulicach pustki, ale za to latem jest straszny szum ;-) Przyjechałam tutaj na wakacje, poznałam swojego obecnego męża i tak zostałam ;-) Głównie zajmuje się domem i córką, ale też pracuję (part-time)... jeden czy dwa dni w tygodniu po kilka godzin ciężko nazwać pracą (raczej traktuję to jako rozrywkę), no ale oficjalnie pracuję :-p Jak jestem w pracy to Sarah jest z tatą. Jakoś dają sobie radę... ;-) Mieszka nam się tutaj całkiem fajnie, chociaż ja najbardziej narzekam na brak koleżanek. Te które mam całymi dniami pracują... :crazy: Nie mam z kim chodzić na spacerki. :sad:

A Ty jak się znalazłaś w USA? Jak Ci się tutaj mieszka?

P.S. Śliczna jest Twoja córeczka... już nie mogę się doczekać aż moja zacznie dreptać... :-)

Czesc kobitki.Mieszkam w Glendale Heights ,IL.Chetnie nawiaze z kims kontakt.Jestem mama 2,5 letniego synka.

Witaj :-)

Muszę Cię zmartwić... wiele mam z USA tutaj nie poznasz... ;-);-) Nikt tutaj nie zagląda. Ja również chciałam nawiązać kontakt z mamusiami z USA. Udało mi się poznać tylko jedną mame:tak::tak: Domiske... :-):-) wygląda na to, że pozostałe mamy z USA piszą na innych forach :-D:laugh2: albo nie mają czasu siedzieć na forach ;-):-p:-D

W każdym razie ja jestem i chętnie z Tobą pogadam o wszystkim i o niczym :rofl2: :laugh2: Możesz mi wysłać PW czy maila... jak wolisz :-p:tak:

Pozdrawiam :-)

To i ja sie ponownie odzzywam. Od bardzo dawna tu nie zagladalam bo i na BB malo mam z USa i na tym watku prawie nic sie nie dzieje. Mieszkam w New Jersey, niedlugo wyprowadzam sie do NH. Stanach jestem juz 5,5 roku.
Mozecie do mnie pisac na priva albo na gg.

Pozdrowienia

dzien dobry :D a raczej dobry wieczor bo u nas 12 w nocy dochodzi ;)
witam wszystkie mamuski ze stanow i pozdrawiam dzieciaczki - no i do mnie smialo mozna uderzac na PW, Maila badz gg 2430732 :)))

Witam mamy mieszkajace w Stanach. Nie wiem jak ja przegladalam to forum, ale jakos wczesniej nie znalazlam tego watku.
Mam na imie kasia, mieszkam w CT 4 lata, w sierpniu zostane mama wyczekiwanej Natalki.:-):tak::-D
Troche przeczytalam Waszych postow i widze, ze co nie ktore maja problemy z ubezpieczeniem. Ja nie moge narzekac, bo jakos te wszystkie zalatwiania poszly mi bardzo sprawnie.
Jestem ciekawa Waszych opinni o produktach do pielegnacjii bobaskow oraz jakie kupiliscie materacyki do lozeczek, bo ja caly czas sie zastanawiam, ktory wybrac.:-D:-)

reklama
Do góry