reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

U nas tez nie dlugo urodzinki i tez sie zastanawiam czy zrobic w domu i zaprosic tylko najblizsza rodzine. Czy gdzies w jakims "dzieciecym lokalu" i zaprosic znajomych, tylko ze wlasnie mam ten sam problem ze nie mamy tak duzo znajomych z dziecmi w wieku naszego malego.

reklama
Dusia a Ty juz tuz tuz i zaraz was bedzie wiecej. Fajnie kochana ze juz ku koncowi sie zblizasz. Ja jeszcze prawie 3 miesiace do konca. :tak:

Wama- no jeszcze tylko 6 tygodni mi zostalo. Wlasnie dzisiaj bylam u ginki, juz co dwa tygodnie chodze teraz. A w czwartek ide na ostatnie usg i juz sie nie moge doczekac, jestem ciekawa ile mala juz wazy.

Tobie tez juz niedlugo. Zleci raz dwa. Mi to wogule ta ciaza tak szybko zleciala ze szok.

Nasze ciezaroweczki zleci Wam to kochane bardzo szybciutko. Zreszta to niee Wasze pierwsze dzieciaczki, wiec wiecie jak to jest.
Ja mam jeszcze do urodzin Natlki duzo czasu i dobrze, ze to sierpien, wiec problem rozwiazany. Wszytsko na podworku.:-):-):-)
Pawini wiesz co o Nasze Domisce, wszytsko u niej ok?:-:)-(

wlasciwie za dwa tygodnie to mozesz juz rodzic! ja Vincenta urodzilam w pierwszy dzien 37 tygodnia ciazy :-)
Wcale bym sie nie obrazila jak by to byl w 37 tygodniu :-D Ale cos czuje ze bende miala wywolywany porod, tak jak pierwszy. No zobaczymy jak to bendzie

Nasze ciezaroweczki zleci Wam to kochane bardzo szybciutko. Zreszta to niee Wasze pierwsze dzieciaczki, wiec wiecie jak to jest.
Ja mam jeszcze do urodzin Natlki duzo czasu i dobrze, ze to sierpien, wiec problem rozwiazany. Wszytsko na podworku.:-):-):-)
Pawini wiesz co o Nasze Domisce, wszytsko u niej ok?:-:)-(

Mi to pierwsza ciaza sie dluzyla strasznie. A teraz to niewiem kiedy to zlecialo.
A Domiska to chyba w NY zaginela :-) bo od tego wypadu sie nie oddzywa.

dusia nigdy nie wiadomo jak to bedzie wlasciwie....dwie pierwsze ciaze tez gruuuuubo przenosilam a z trzecia mialam tak serdecznie dosc ze postanowilam doczekac do 37 tygodnia i rodzic, jak widac sila sugestii tu wiele zdzialala :-) bo dokladnie dnia pierwszego tego 37 tygodnia zaraz z wczesnego ranca odeszly mi wody haha...
Domiska z tego co sie orientuje raczej zyje i ma sie dobrze, moze w ten wlasnie sposob ubolewa nad faktem ze jednak do naszego spotkania nie doszlo.

Pawimi- dzisiaj w mallu przechodzilam obok kobiety ktura jechala zooper tango, i nawet spodobal mi sie ten wozek. Nigdy predzej nie widzialam go na zywo i na zdjeciach wydawal mi sie taki troche plastikowy i duzy ale jest calkiem maly i fajnie wyglada. Mialas z nim doczynienia? :-)

mialam i tez uwazam ze jest fajny, nawet mialam na niego przez jakis czas ochote ale moj maly juz mial ponad rok wiec zrezygnowalam. Wcale nie jest plastikowy i wogole zoopery (te wyzsze modele) to fajne wozeczki sa, maja super tapicerki i sa dobrze wykonane.

reklama
Do góry