reklama
Dusia08
Marzec '08
Wlasnie tylko smaka bym sobie narobila
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Witajcie!!! Widze, ze temat sylwestra poruszylyscie. My chyba tez po domowemu, albo u brata albo u siebie w domu. Zobaczymy czy bedzie chialo nam sie gdzies ryszac. Moj W dzisiaj dopiero troche odzrowial, nie wiadomo jak bedzie dalej. Pogoda jest nie ciekawa, bardzo zimno i do tego jeszcze wietrznie. natalka sama chciala wracac do domu po kilkuminutowym spacerze.
Dobrze, ze z Domiska wszytsko dobrze, mam nadzieiej, ze jednak zajrzy do Nas wkrotce.:-):-)
Dobrze, ze z Domiska wszytsko dobrze, mam nadzieiej, ze jednak zajrzy do Nas wkrotce.:-):-)
aga_wozniak
happy mommy... :o)
Kochane zycze Wam udanego Sylwestra i wspanialego, szczesliwego Nowego Roku, pelnego radosci, usmiechu i milosci!
kasiek 121
sierpniowa mama '08
wszystkiego najlepszego, zdrowka i spelnienia marzen w nowym roku 2010!!!!!!!
Dusia08
Marzec '08
Czesc dziewczyny! Dzieki za zyczenia! Ja tez wam zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku!
Moj akurat sie nieciekawie zacza :-( I to wielka prawda jak muwia ze nieszczescia chodza parami niestety. Ale mocno wieze ze kolejne dni i miesiace tego roku benda lepsze.
Moj akurat sie nieciekawie zacza :-( I to wielka prawda jak muwia ze nieszczescia chodza parami niestety. Ale mocno wieze ze kolejne dni i miesiace tego roku benda lepsze.
reklama