reklama
Dusia08
Marzec '08
haha trafilas w 10 :-)
Zobacze, moze zaryzykuje i kupie przez internet. Ale stwierdzilam ze jednak poczekam az mala sie urodzi i wtedy kupie wozek podwojny. Narazie w zimie i tak na dluzsze spacery pewnie nie bendziemy chodzic a jak cos to z mezem, wiec na dwa wozki mozna. Ale dokupilam sobie gondole do swojego infinity, wiec jestem zadowolona, tylko czekam az przyjdzie. I teraz szukam car seat adapter i nie moge nigdzie znalesc.
Zobacze, moze zaryzykuje i kupie przez internet. Ale stwierdzilam ze jednak poczekam az mala sie urodzi i wtedy kupie wozek podwojny. Narazie w zimie i tak na dluzsze spacery pewnie nie bendziemy chodzic a jak cos to z mezem, wiec na dwa wozki mozna. Ale dokupilam sobie gondole do swojego infinity, wiec jestem zadowolona, tylko czekam az przyjdzie. I teraz szukam car seat adapter i nie moge nigdzie znalesc.
Ostatnia edycja:
Dusia08
Marzec '08
Juz nie bylam z nim u lekarza, postanowilam poczekac i zobaczyc czy zejdzie a sie nie powiekszalo i nie roznosilo w inne miejsca wiec nie jechalam. No i juz tydzien jak mu to wyskoczylo i juz prawie nie ma. Jeszcze troche czuc te krosteczki jak przejade mu reka po czole ale nie sa juz takie jak byly no i nie sa juz czerwone. Wiec mysle ze jeszcze pare dni i mu calkiem zejdzie. I podejrzewam ze to bylo od tej kaszy.
Dusia08
Marzec '08
No na szczescie nic powaznego. Bo juz sie balam ze mu sie to rozniesie w inne miejsca.
A to normalne ze tak dlugo mu to zchodzi?
A to normalne ze tak dlugo mu to zchodzi?
Dusia08
Marzec '08
aha to dobrze.
Jakie plany na sylwestra? Bawisz sie gdzies czy w domu?
Jakie plany na sylwestra? Bawisz sie gdzies czy w domu?
bawimy sie u znajomych w domu :-) chociaz impreza domowa to bardzo hucznie zawsze obchodzona, juz od kilku lat tak sie spotykamy i zawsze jest fantastycznie. Musze tylko dopilnowac zeby sie nie zaprawic tak jak ostatnio, obiecuje sobie tylko jeden rodzaj alkoholu w umiarkowanej ilosci bo nie zamierzam tak umierac hahaha
reklama
Dusia08
Marzec '08
Aha to zapowiada sie fajna impreza :-) My w domku siedzimy w tym roku, bo ja nie mam ochoty nigdzie sie ruszasc z takim brzuchem ;-)