reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
widze Wama ze was tak zasypalo jak nas w ubieglym roku :-):szok: Kiara piekna jest!!! Naprawde, cudowna i teraz widze ze tez kotka macie a ja ostatnio sobie nawet myslalam dlaczego my nie mamy kota i ze przydalby sie na ujarzmienie temperamentu Saschki haha :-D Nasz Saschka rosnie i rozwija sie pieknie, milosc miedzy nim a Vincentem kwitnie...zreszta zobaczcie sobie, troche malo wyraznie fotki bo maz robil telefonem ale zawsze cos widac, aha Sascha gryzie sobie tutaj kosc :-) i jeszcze jedna fotka pod tytulem budzenie leniwego Jonathana w zdecydowany sposob :cool2: podobno smarkaty gnojek nie chcial wstawac na polecenie mojego mezusia wiec ten mu zgotowal konkretna pobudke haha

Załączniki

• Picnik collage doggy.jpg
    Picnik collage doggy.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 45
  • Picnik collage.jpg
    Picnik collage.jpg
    65,9 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
pawimi super fotki, szczegolnie z Vincentem. Uwielbiam fotki psow z dziecmi, szczegolnie tych groznych ;) ;-) A kotki kochana to ja mam az dwa, same przypadki i przybledy.
Chyba sie rozchoruje bo od dwoch dni boli mnie gardlo i wogole czuje sie jakos tak podle, a za dwa dni swieta i gotowania i zakupow mam pelno. Dobrze ze F a teraz wolne 3 dni, to chociaz moge bez mlodego sie wszystkim zajac, a to jakby 2x szybciej.

Kobietki a u nas caly dom chory. natalka wczoraj wymiotowala dzisiaj ma biegunke. Ja i W to samo. dzwonilam do lekarza to jakis wirus, ale nie wiem czy to trzydniowka czy to cos co bedzie nas trzyma i trzymac. natalce to kupilam w CVS takie wzmacniajacy napioj, zeby mi sie dziecko nie odwodila. Swieta zapowiadaja sie ciekawie:crazy::rofl2::rofl2::rofl2:

Kasiek u nas podobnmie. Pat najpierw mial goraczke ponad tydzien temu, a do dzis ma po niej biegunke. Jakies wirusiska panuja. Zdorwka wam zycze.

reklama
Dziewczyny ja rowniez dolaczam sie do zyczen. Zdrowych, wesolych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia spedzonych w cieplej rodzinnej atmosferze, oraz blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu nadchodzacego 2010 Roku.
Dziekuje wam za zyczenia :tak:

Do góry