reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/default.aspx#/?page=top{userdata//d+d//|diagnostic|main:brandpage:naturalmatch|media:_blank|nav|overlay:_blank}

natural match no ammonia

Ostatnia edycja:
Witam. U nas jakos tak tym czasem krucho. Caly tydzien mialam na bardzo rano do pracy ( 7.30), wiec i szybko padalam razem z Natalka. Teraz przed pojscie do loza jeszcze zagladam do Was, co tam u Was slychac.
Domiska ja praktycznie cale zycie sama farbuje. W Polsce jeszcze moj W zawsze mi pomagal, tyl glowki to byla jego robota. On taki dokladny, ze czesto gesto farby brakowalo:szok::szok::szok: ( jak sama farbowalam to jeszcze zostawalo). Teraz jakos sie nie rwie do roboty:wściekła/y::wściekła/y:. Do fryzjerki chodze jak chce jakos zmiane, bo sklepowe nie zawsze "wezma". :shocked2::shocked2:
Czytacie na internecie co sie dzieje, juz tyle osob chorych na swinska grype:wściekła/y::wściekła/y:. Natalka 4 grudnia zostala zapisana na obydwie szczepionki, ale bratowa mowi, ze nie mzona dawac dwoch na raz:no::no:. A ta w klinice nic mi nawet nie powiedziala, ze nie:wściekła/y::wściekła/y:. najwyzej wezmie jedna a po jakims czasie druga.
Moja sasiadka mowi, ze sporo ludzi wsrod znajomych ludzi u ktorych pracuje choruja. :-:)-(.

Kasiek ja wczoraj Pata szczepilam na zwykla grype i lekarka zaproponowala mi tez swinska, powiedziala ze zamowila 2tys szczepionek a dostala tylko 200 wlasnie wczoraj. Ja zaszczepilam tylko na zwykla, bo Pat nie ma za wiele kontaktu z zewnetrznym swiatem. A po za tym nie wiedzaiala jaka jest opinia mojego meza na ten temat i nie chcialam zeby pozniej mial pretensji.

Domiska Ty to slicznotka jestes :)

Wama pielegniarka nic Ci nie mowila, ze nie maozna w tym samym dniu dwoch szczepionek przyjac? Chociaz zaszczepic sie na ta zwykla, a potem jak cos to na swinska, a z drugiej strony ta swinska jest gorsza (chyba), wiec sama nie wiem co robic.
Dzisiaj dzwonilam do kolezanki do Polski, ona z cala rodzinka sie szczepi, juz od wielu, wielu lat. W tym roku zaraz po szczepionce dopadla ja grypa, ze caly tydzien miala z glowy. Do niczego sie nie nadawala.
Albo Pawini albo Domiska:-):-):-) a moze obydwie panie razem:-):-):-).
Musze jechac do blacharza, bo babka (co u niej pracuje) wjechala mi w tyl samochodu. Wczoraj bylam u dwoch i ceny sa tak rozbiezne,ze jestem w szoku:szok::szok:. jeden chcial 475$ a drugi 1700$. dzisiaj chce podjechac do 3 i zobaczyc co on mi powie. Zwariowac mozna. Nadmienie, ze babka wszytskie koszty pokrywa.:tak::tak::tak:

reklama
u nas tez tak jest z kosztami wycen, dlatego ja zawsze mowie klientom zeby conajmniej 3 zrobili w trzech roznych miejscach.

Do góry