reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

tak ale ty pozniej sie pojawilas i zniknelas, wiec czekalam kilka minut ze sie jeszcze raz pojawisz ale juz nie doczekalam :-)
a moj Sascha dzis dla odmiany nie chce jesc...dostal troche surowizny przedwczoraj, wczoraj puszke i dzis pogardzil suchym jedzonkiem....no coz, rozpiescilam sobie psa ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
hihi pawimi nie wiedzialam ze na mnie czekalas :D bym wrocila wczesniej hihi

co do pieska to moze tak jak Wama wczesniej pisala.. moze po tej surowiznie i puszce tak mu zoladeczek zareagowal? Sama nie wiem:/

Moj lobuz nawet ladnie je :D na sniadanie dzis nie tak duzo zjadl ale on zawsze mniej z ranka :D tyle zabawy w okolo jak wszyscy obudzeni lol :D

hejka
juz po testach
a bralam university state police i drugi environmental conservation officer trainee
Potem w grudniu mam jeszcze state court officer :) i kolejne 2 na ktore sie bede niedlugo zapisywac

no tak, Domiska mnie rozbawiala po nocach a teraz sobie smacznie spi, a moja rodzinka juz dawno na nogach i tak maluch byl laskawy bo spal do...UWAGA 8.35!!!!! My juz po sniadanku, dopijam sobie wlasnie kawke z mezem....zapowiada sie kolejny mily sloneczny dzionek aczkolwiek chlodno cos...Macie jakies plany na Thanksgiving?

Ostatnia edycja:
Witam
U nas dzisiaj rewelacyjnie, bylismy z Natalka na placu zabaw. To co niektorzy w krotkich spodenkach.
Wama to gratulacje, to gdzie bedziesz ta policjatka. Mam kolege, ktory pracuje w NYC jako policjat.

reklama
Witam
U nas dzisiaj rewelacyjnie, bylismy z Natalka na placu zabaw. To co niektorzy w krotkich spodenkach.

Czesc Dziewczyny! ;-):-)

U nas tez dzisiaj sliczna podoga. W sumie to juz od wczoraj mamy taka ladna pogode... :tak: Nalezy nam sie po tym co sie tutaj dzialo od czwartku do soboty... lalo, wialo, na ulicach w niektorych miejscach wody po kolona... :szok:
Bylysmy na spacerku na plazy, ktora teraz jest troche zniszczona po tropical storm, ale i tak jest piekna... :tak::-)

Kilka fotek z dzisiejszego spaceru... ;-)

IMG_1198.jpg

IMG_1202.jpg

IMG_1207.jpg

IMG_1205.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry