reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Witam witam! widze ze kolezanki nawet cosik pisza :D cieszy to me oko hehe :D

co do szczepionek.. no wiec wlasnie my sie nie szczepilismy.. a mielismy nawet darmowe zupelnie szczepionki z pracy;] na swinska grypke tez juz sa dostepne i co? yez jakos nie kupujemy i nie wiem czy brac czy nie brac.. ja troche sceptycznie podchodze do szczepienia na grype wiec w najblizszych planach tego nie mamy.. a czy to dobra decyzja czy zla hm.. sama nie wiem :/

co do moderatorki hm to otworze ankiete kochane i moze w ten sposob bedziemy mogly wybrac :) Opcje nastepujace dam:
Wama
Pawimi
kasiek
aga_wozniak
dominika

O kims kto bywa czesto i dlugo zapomnialam?

aj dziecko mi jeszcze spi.. chyba bede musiala ja obudzic zaraz, ja na pare chwil do pracy bo musze oddac timesheet dokonczyc newsletter dla dzieciakow i na zakupy na army post :D uo i do banku i w ogole jak zwykle 3 tys nidokonczonych projektow no nigdy nie ma czasu :/

ale mam pytanko.. z deczka krepujace lol.. wiecie jak sie moje gluptasowate psiaki uwielbiaja, zawsze sie rewelacyjnie bawia biegaja razem itd.. a dzis rano sie zdarzylo cos hm no conajmniej dziwnego.. spojrzalam przez tylne drzwi a tam eh:/ nasza 4 letnia Sissie (tak suczka..) "humping" Winston.. wiem ze to oznaka dominacji czesto, ale u 4 letniej.. suczki? nie wiem nei wiem sama.. nie wspomne juz o tym ze lol tak sobie humpowala jego bok lol ;)
skad to dlaczego tak? ehhh.. prosze o rade:p

Ostatnia edycja:
reklama
otwieraj ankiete wobec tego :) a teraz zobaczylam ze byla ankieta na spotkanko...a moze by tak faktycznie kolorado????????????????

no dziewcyzny haha ja za Colorado tez ewentualnie jestem ;D ale wiem ze to daleko od wszystkich :/

no juz zalozylam ankiete wiec smialo mozecie glosowac!!! :D ja lece do pracy na chwilke bo po mnie dzwonia grrr ;)

oho.. jaka tu cisza widze caly dzien :D my wlasnie wrocilismy do domku.. ja po pracy pozniej na chwile do domku a pozniej na zakupy na baze milit. na olbrzymie zakupy pozniej cos na pizze i w koncuuuuu w domu! :D

Wama! musze ci powiedziec ze Winston faktycznie sporoo teraz zjada w ciagu posilku! jestem taka zadowolona hihi :D bo mowilam ci jak on dziubal po troszku hihi ;]

brrr jak u nas zimno sie wieczorem zrobilo ajjjjt przepowiadaja nawet snieg na jutro!!! brrrr zimno zimno na kolejne dwa dni :/ oby sie szybko ocieplilo! bylo do poniedzialku!

brr snieg? a co to takiego? ja juz zapomnialam co to snieg tak nas ta pogoda rozpieszcza ...polowa listopada a dzis bylo 67 stopni.

no zajrzalam do pracy na moment hihi ale pozniej widzisz jak mi caly dzien zlecial :)

no u nas tez w ciagu dnia tak cieplo bylo.. w krotkim rekawku chodzilam ale wieczorem bbbrrr zrobilo sie zimno br br brrrr

a Tobie jak minal dzionek??

ale pogoda, u nas drugi dzien wiatrow i deszczu.
Mlody dzis u babci, a ja sie zbieram na state exams, wiec trzymajcie kciuki, bede pisac dwa :-D to porposze dwa kciuki ;-).

Milego dnia i do pozniej.

Domiska widzisz :) Winston nie jest niemadry :tak:

Wama a co to za state exams piszesz moja droga? No trzymamy kciuki jasne :-)
Domiska juz wczoraj sie na ciebie nie doczekalam, zasnelam z lapkiem w rekach niestety a w nocy moje dziecko jakis fochy mialo co ciekawe bo juz dawno nie mielismy takich incydentow. Oboje z mezem niewyspani jestesmy ....dobrze ze sobota.

reklama
pawimi no jak sie nie doczekalas jak pisalas po moim powrocie :D

no sniegu u nas nie ma :) nawet nie jest bardzo zimno ale pada albo tak no pokrapuje.. i jest szaro :( strasznie rzadko tu jest taka pogoda az dziwnie.. bu no ale w pon ma byc juz znacnzie lepiej :)
przez to u nas ze tak szarawo chyba - cala rodzinka spala do 11 :D

Wama co to wlasnie za state exams??

Do góry