reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Dziewczyny w ciazy, jesli lubicie lezaczek papasan fisher-price i macie go zamiar nabyc, to chcialam wam napisac, ze wszsedzie jest po jakies $60 a w walmart tylko innego koloru jest za $36. Jedynie czym sie roznia to kolor. Ja zycia sobie bez tego nie wyobrazam, bo przy psie i kotach zawsze moge postawic to na lozko i wiem ze nie spadnie i jak w gosci idziemy jest lekkie i duzo bardziej wygodne od car seat. Tak pisze tylko bo o malo nie przeplacilam w Toys'ie.

Dzieki za informacje :-) Ja akurat nie potrzebuje takiej travel swing ani bouncer bo po malym mam bouncer taki Fisher-Price Rainforest Bouncer : Target a chustawke taka [ame=http://www.amazon.com/dp/B000NUJM0G/ref=asc_df_B000NUJM0G957394?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=googlecom09c9-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B000NUJM0G]Amazon.com: Boppy Rock In Comfort Travel Swing: Baby[/ame] ale on w niej nie chcial siedziec za bardzo wiec teraz chcem taka zwykla wieksza chustawke o cos takiego [ame=http://www.amazon.com/gp/product/B000I5UZ1Q/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0011MQLNQ&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1C8CKBYANJ3WSAWMJ1WR]Amazon.com: Fisher-Price Papasan Cradle Swing - Starlight Purple: Baby[/ame]

Popatrze moze akurat te chustawki w walmart tez maja taniej niz gdzie indziej.

Obrazilam sie... :dry: moja coreczka ma na imie Sarah :-)

Sorki :-) Ale to tylko moja opinia. Poprostu kazdy ma inny gust. Ale jeszcze ci powiem ze juz wole Sara jak Sarah. Jakos mnie to H na koncu denerwuje :tak:

reklama
Pawimi a kiedy bylas w NY i gdzie dokladnie do NY jezdzisz?? moze next time co?

Co do szczotek to ta pomaranczowa jest dobra dla roottis i wogole psow ktora maja krotka siersc z gestym podszerstkiem, ta druga "grabki" to typowy grzebien do wyczesywania tylko podszerstka (puszka) ale wlosow za duzo one nie wyczesza. Ja bardzo lubie gumowe "szczotki" bo bardzo dobrze usuwaja martwy wlos, ale nie sprawdzaja sie za dobrze u psow z duzym podszerstkiem. Ta pomaranczowa jest super, ale trzeba uwazac na mlodych psach bo one maja dosc delikatna skore a te szczotki jak igielki sa. Do waszych psow dobrze jest miec obie te co wyzej pokazane.

Domiska do goldenki pewnie uzywasz rzadki grzebien, ta szczotka pomaranczowa tez bedzie dla nie okay, ale ten grzebien rzadki do Winstona sie nie przyda.

no widzisz Wama jezdze bo mam tam moja jedyna w usa rodzinke mianowicie siostre mojego ojca i cale kuzynostwo z mojego ojca strony. Moja ciotka wprawdzie mieszka w PA ale do samego NY ma okolo ...hmm godziny jesli dobrze pamietam wiec zawsze odwiedzamy te strony zwlaszcza ze druga wazna ciotka i reszta kuzynostwa mieszka w NJ na tzw. potocznie przez polakow wallingtonie :-) Byc moze w okolicach swiat sie tam pokazemy, wszystko zalezy od tego jak u mojego meza wypadnie z praca i urlopem.

Dusia - no Domiski piesek zdecydowanie rozmiarami pobije wszystkie nasze hahaha

reklama
no widzisz Dusia - to super sie trafilo, ja to sadze ze najlepiej takie spotkania organizowac, a raczej napewno latwiej jak podrozuje sie samemu niz z calym zastepem tak jak ja bylam w kolorado ;-) np. bede leciec do Pheonix AZ na szkolenie dwutygodniowe i bede sama wiec napewno odwiedze swoich znajomych, w zasadzie to sisiadow ktorzy obok mnie mnie latem mieszkaja a na zime leca do drugiego domku w Arizonie....no ale ja tam bede sama jak palec przez dwa tygonie wiec bede szukac mozliwosci takiego spotkania sie zeby zabic wieczorna nude...

Do góry