reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

hihi agus ja tez przyznam Ci sie nigdy nie przepadalam za imieniem Sara.. ale Sarah to juz inaczej :D no i Twoja corcie i jeszcze jedna mala Sarke (Wama wie ktora) uwielbiam:D

bu no i nie bedziemy mieli dzis pet play date.. mysle ze moze pojedziemy do jakiego parku i pozolimy sie psom wyszalec - mysle o takim z rzeczka bo wiem ze Sissie ja uwielbia :)

Ajt w ogole musze malemu kupic lol nowa obroze bo ostatnia ma tak no na styk, i jedzonko wiec by byla okazja zahaczyc o jakis "pet" store ;]

Wama no mialam leciec z pracy i w koncu nie polecialam.. ajj i ja bym chciala sie z Toba spotkac straszniscie! Moze kiedys zawitamy do NY, ale wiesz jak to z dzieckiem plus trzeba znalesc kogos znalesc by sie zajal obydwoma psami.. wiesz jak to jest.. A powiedz wy byscie sie wybrali lepiej do Colorado zanim malenstwo przyjdzie na swiat! mocno cie pozdrawiam!

reklama
no fajnie, niektorzy maja corki i nawet o imiona sie moga sprzeczac....eeehh dobrze wam. Mi osobiscie Sara tez sie nie podoba :) ale ja mam upodobania do udziwnionych imion.
Wlasnie....pet store, cholera czy wy tez tam tyle kasy zostawiacie??

A ja bylam w NY i to kilka razy, ale z wama sie nie spotkalam :-p

Pogoda dzis u nas wiosenna, caly weekend taki ma byc high 60....patrze na termometr w celsjuszach mam 18 stopni o 3 popoludniu. Az nienaturalne na listopad!

Pawimi hihi no widzisz co z Ciebie za kolezanka nie spotkac sie z Wama.. ale co tu duzo mowic.. bylas w CO a ze mna tez sie nie spotkalas:p :D

co do pogody to o ja! u nas jest BARDZOOOOO CIEPLOO wczoraj na dodatek tak slonce dawalo ze hoho dzis zdaje sie troche mniej ale jest teraz np 74stopnie - ajjj uwielbiam taka pogode :D

co do pet store to hm.. my chyba nie zostawiamy za duzo kaski.. pawimi na co ty tam tak trwonisz pieniazki lepiej nam sie przyznaj!

ja dzis troche strace bo jedzenie malemu i nowa obroza i tyle:D

no my troche kupowalismy bo i karme i nowa obroza i smycz, nowe lozko :-) szczotke to grooming i zabawki i takie tam pierdoly, nie wiesz jakj to jest jak pies nowy w domciu??
Hehe, tego kolorado mi tak nie wypomianaj bo ci pisalam dokladnie jak to bylo :-( Jeszcze przyjdzie czas ze sie spotkamy nie martw sie....a moze ty zawitasz w moje mazurskie okolice??

Ostatnia edycja:
aaa pawimi no tak te pierwsze zakupy to zawsze wydatek! pozniej moze byc juz tylko lepiej! :D
a powiedz pawimi jaka szczotke kupiliscie? ja kupilam jedna ale ciagle rozgladam sie za jakas inna jeszcze..
a propo grooming to my naszego lobuza musimy wykapac w niedziele bo jest tak brudny ze o mamo :/ no ale jeszcze do tego czasu wezmiemy go do parku i nad rzeke to poszaleje jeszcze sie wybrudzi bardziej juz go widze :D

no no a co do CO to wiem ale musze sie z Toba podroczyc :p nastepnym razem juz tak mila moja droga nie bede zaciagne cie tu na sile hihih :D

aj no ja bym moze i popodrozowala ale kurde.. nie wiem kiedy jeszcze :D pozyjemy obadamy :D

Pawimi no wlasnie myslalam o takiej szczotce tez.. i nie wiem sama .. bo taka mam w domu nawet ale czy ona sie sprawdza? czy ona jest do takiej krotkiej siersci i duzyych psow? bo tam pisze ze dobra dla malych psow i szczeniaczkow?

aj powiem ci ja z tymi szczotkami to juz sama nie wiem! my mamy kilka roznych starych szczotek w domu i kupilismy taki undercoat rake: http://www.petco.com/product/10257/...-Row-Undercoat-Rake.aspx?CoreCat=OnSiteSearch

podaj no adresa! :D spytam meza gdzie pochowal w garazu te rzeczy psie ktorych nie uzywamy :D mam nadzieje ze nie wydal komus :D

ona jest w dwoch rozmiarach...my mamy ta duza i ja ja nawet lubie. Przy aurorze ktora byla malym psem mialam calkiem inna szczotke.

hm ja nie wiem.. ja tak tylko czytam opisy przy tych szczotkach bo sama nie wiem za duzo :/

nic my moje kochane sie wybieramy rodzinkowo i psiowo do parku nad rzeczke i do sklepu i pozniej wrocimy buziaki kochane!

reklama
ale nas tu wiecej psich mam to moze ktoras inna cos madrego poradzi? :-)
zycze milego spacerku rodzinnego, ja niestety weekend spedze sama z dzieciakami bo mezus jakies prywatne zlecenie wzial i musi go skonczyc w ten weekend, nie jestem szczesliwa bo akurat bardzo cieplo i slonecznie sie zapowiada a obawiam sie ze to ostatnie podrygi przed atakiem zimy ;-( no coz...

Do góry