reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

szczerze to nie wiem bo ja sama robilam swoj dom, a prawda tez jest taka ze co stan to pewnie inny cennik jest jak juz to wielokrotnie mialysmy okazje porownac.

reklama
Witam sie po dlugiej nieobecnosci,ale sumiennie podczytywalam.Nie mialam nastroju i sily na pisanie.
Sliczne macie dzieciaczki.Poogladalam je tu i na NK.
Ja pomalu zaczelam kupowac cos dla malenstwa,bo musze wszystko kupic bo nie mam za wiele znajomych ani rodziny.
Nie wiem czy pisalam ale bedziemy miec chlopaka.Wiec meska plec w przewadze.Dzis bylismy z dzieciakami na zakupach i wiecej tego nie zrobie bo oni wszystko by wykupili.Wszystko dla nich takie slodkie i sliczne i baby musi to miec.Istne szalenstwo.

Owlrene to gratulacje, bedziesz miala rodzynke w domu- corcie. Chlopaki zawsze sie siostra zaopiekuja. Wiem co o tym , bo ja ten rodzynek jestesm i mam dwoch braci. W sumie jestem najstarsza, ale czasami czuje sie najmlodsza:-D:-D:-D
Pawini synek rewelacja w tym stroju. Jestem pelna podziwu dla obrobki Twoich zdjec. Zawsze pieknie zrobione.
Domiska zycze weny dekoratorskiej:-):-)
U nas juz taka jesien, a teraz przez ta zmiane czasu to wcale 5 pm i juz ciemno.
Kobietki szczepiliscie sie od grypy?

Ja sie nie szczepie bo te szczepionki nie byly badane pod kontem kobiet w ciazy
i podobno czeste sa komplikacje u ciezarnych.Ale tez bardzo sie boje bo w szkole mojego syna bylo juz kilka przypadkow tej grypy.A i podobno szpitale sa przepelnione.Narazie profilaktycznie witaminkami sie szpikuje,tluke maluchom o czestym myciu rak i staram sie omijac skupisk co jest najtrudniejsze bo nawet wyjscie w niedziele na msze to ryzyko.Ale nie panikuje i mowie ze zlego diabli nie wezma i ta mysla sie pocieszam.

JA w sumie sie nie szczepie, ale ze statystyk sie troche martwie bo juz kilka kobiet w ciazy umarlo od H1N1, i w obecnej chwili maja pierszenstwo szczepienia sie razem z dziecmi. Pata napewno zaszczepie na zwykla grype, robie to co rok, pomimo ze teraz nie chodzi do przedszkola. Nad soba sie jeszcze zastanawiam.

a my sie nie szczepimy:D ja nawet pomagalam przy "klinice szczepien" w pracy ale sama sie nie zaszczepilam - nie wiem nie mam jakos zaufania do tych szczepionek czy cus.. poza tym jest tyle roznych odmian gryp itd..
obysmy nic nie zlapali hihi :D

my sie tez nie szczepimy wogole :-) moj maz kiedys byl zwolennikiem szczepien na grype ale mu to ladnie wytlumaczylam i od tego czasu unika.

reklama
Do góry