reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Niestety nie, jestem w domu i czekam na moje przeterminowane już niedługo dziecko.
Byłam wczoraj u lekarza i tydzień po terminie mam iść do szpitala.
Mam nadzieję, że Mały zechce wyjść sam.

A jak u Ciebie?
Zaliczyłam podłamkę, bo całe 9 miesięcy miałam piękny brzuszek, a w ciągu ostatnich dwóch dni wyszły mi paskudne rozstępy.

Dołaczam do klubu wrocławskich mamusiek ;D Mieszkam na Przestrzennej (Krzyki-Huby). Co do kas pierwszeństwa, to stwierdziłam, że szkoda moich nerwów. W Auchanie stoją w kolejce "ciężarni mężczyźni" i mają w d..., czy się dobrze czujesz czy nie. Jak mam się denerwować, to wolę stanąć przy normalnej kasie, gdzie jest mniej ludzi.

czesc Nicole :):) witamy i zaparaszamy na plooty :)
Grooha żadne przeterminowane!! ;) najswiezsze i najukochańsze dzidzi! może poprostu jest mu tak dobrze w brzuszku że niechce jeszcze wychodzic , albo pogoda nietaka;) hihi
a u mnie ...szkoda gadac
-czuje sie jak wieloryb!!
-przypałetało sie do mnie jakies goowno <grzybica> i jade teraz na jakiś tabletko-antybiotykach :(
-gino powiedział mi że brzuszek jest duzy a z jego przypuszczeń
a) wod płodowych jest w normie
b)dzidzius jest prawdopodobnie ciężki i długi<ale to sie wszytko okaże po usg w 37-38 tyg.>
no i niewyklucza z tego powodu cesarki:( jezu ja niechcem byc cieta!!!!!!!chyba sie zarycze ...niewyobrażam sobie jak można nieczuc nóg i jak moge byćprzytomna i miec operacje!! jejku az mnei ciary przechodzą na samą mysl!

a i do tego wszytkiego zapomniałam dodac że w ostatnich wynikach moczu ...wykryli cukier
chyba to na tyle z wczorejszej wizyty u gina.

Nicola fajnie, że do nas zaglądasz. Widzę, że już niedługo i Twój bobo wyskoczy z brzusia.

L4dy nic si8ę nie martw będzie ok. Ja chyba wolałabym cesarkę niż np. 20 godzinny poród i ryczenie, męki, przekleństwa w kierunku męża, złożeczenie na pielęgniarki i lekarzy, zszywanie i to wszystko.

Też czuję się jak wieloryb wyrzucony na brzeg morza, nie mogę spać, ciężko mi znaleźć pozycję wygodną i czeka mnie kupa sprzątania.

Dół.

:mad:

L4dy a gdzie Ty tak wogóle mieszkasz? gdzieś blisko carrefoura?

oj grooha :) trzymaj się dzielnie, naprawdę świetny masz ten awatarek :)

nicole chyba przestrzenna to prostopadla do łódzkiej :) hehe, czasem tam bywam w tych okolicach jak idę do rodziców :)

ojjj grooha :):) jakos bedzie dobrze , sprzątanie nie zając nieucieknie;) ale chyba zaczeły u ciebie sie te" jazdy" z robieniem gniazdka rodzinnego:):) Niemartw sie ty nasz wielorybku jszcze pare dni i ....bedziesz ....mamusią!!!! taka prawdziwną z dzidzią na łapkach!!!

a ja mieszkam w Sobótce to miasteczko koło wrocka <napewno słyszałas o Ślęży> -- no to ja tam mieszkam :)

misia_q a co u ciebie? dawno cie niebyło , jak sie czujesz??

Lady czuję się rewelacyjnie :) mam na chatę puszczoną music na full i tańczę tłukąc kotlety na obiad, a zaraz się zbieram bo lecę na wizytę :) :D yeeeeeeee dzisiaj dokładnie połowa ciąży i może juz mi powie ginka co będzie synuś czy córunia :)

reklama
Do góry