reklama
L4dY-bIrd
doula
Witam cie Gosiek
a juz myslałam ze niema wiecej mam z wrocławia, lub wszytkie przyszłe szykują gniazdka i niemaja czasu tu wdepnąć..a tu prosze ..taka niespodzianka
Może kawki? ;D
a juz myslałam ze niema wiecej mam z wrocławia, lub wszytkie przyszłe szykują gniazdka i niemaja czasu tu wdepnąć..a tu prosze ..taka niespodzianka
Może kawki? ;D
L4dY-bIrd
doula
yhyhy ciekawe jaka to Ania z Mają czesc słonka moje kofffane może wspólnie uda nam sie ruszyc to forum bo mi samej jakos nieidzie.
Buziaczki dla Majutka mojego małego
Buziaczki dla Majutka mojego małego
Nic się nie martw, ja co prawda jeszcze nie jestem mamusia ale mam nadzieję, że Mały zechce już niedługo zobaczyć jak wygląda ta baba co go nosi w brzuchu i zdecyduje się opuścić moją maciczkę. Termin za dwa tygodnie, ale ja chcę już.
reklama
L4dY-bIrd
doula
jejku Grucha ty masz tylko dwa tygodnie ale ci zazdroszczę ...tez bym już tak chciała ...a tu jeszcze przedemną tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle dni ah..ale sobie powzdychałam .Dzisiaj wiccanka mnie uswiadomiła ze juz powinnam pakować kuferek z żeczami do szpitala , a ja jeszcze nic niemam zrobionego ....cały czas mi sie wydaje ze to jeszcze tyyyyyyyle czasu.Ty juz pewnie cała zapakowana , zwarta i gotowa