reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Ja biorę pod uwagę tylko Brochów, chociaż za rodzinny trzeba zapłacić cegiełkę (100 zł) i pewnie za znieczulenie też mi każą zapłacić.
o ile wogóle będę rodzić, bo już sie przyzwyczaiłam do tego arbuza

L4dY-bIrd pisze:
Ja juz sama niewiem gdzie bede rodzic ..chyba w karetce, może tam bedzie sympatycznie;P

No moze być dosyć sympatycznie. ;D ;D

L4dY-bIrd pisze:
zobaczymy co bedzie z tymi wynikami.

czekam na nie razem z Tobą. Dzięki za kibicowanie, mam nadzieję, że Twoje przeczucia się sprawdzą.

Grooha, ja też będę rodzić na Brochowie. Za rodzinny płaci się 100 zł? Myślałam, że 200 ??? Znieczulenie już sobie załatwiłam. Wolałam dopilnować tematu, niż gdybym miała żyć w niepewności, czy ktoś się nade mną zlituje, jak włączę syrenę ;D Czy do porodu rodzinnego jakoś specjalnie tatusia ubierają, czy ma sobie strój sam zorganizować (kapcie, fartuch?) Jestem zielona w tych sprawach...

grooha???? gdzie jestes?? Olaf !!!! qrcze cicho :)

Nicole na Brochowie płacisz tzw.cegiełke za 100 zł. moj gino jest tam lekarzem i sie dowiedziałam .A co do ciuchów dla męża to qrcze niespytałam sie bo ja załatwiłąm sobie od mamy<jest pielegniarką :p > bo wydaje mi sie że mogą ładnie cie skasowac za ciuchy jakbyś chiała tam u nich kupowac , bo wątpie czy dają za free, ale kto wie....<co do tej kasy za te ciuchy to może lepiej zadzwon tam i sie dowiedz.Dziewczyny z innych miast mowiły że u nich w niektórych szpitalach sie płaci i to do tego 50 zł!!!!!!! masakra , niedośc ze zdzierają za rodzinny ,gdzie w niektórych jest darmowy to jeszcze za ciuchy ! :mad:

Jest dzień po terminie.
Zmieniam plany.
Mam zamiar za tydzień być jeszcze w ciąży i iść na wesele przyjaciółki.
A co mi tam.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry