magdalenka12
Początkująca w BB
Witam Was:-):-) Jestem mamą 3 miesięcznego synka jestem rodowita wrocławianką z okolic pl.1 go maja i dobrze sa mi znane kąty wrocławskie Poza moim cudnym maluszkiem zajmuje się tipsami,które uwielbiam robić!!! Poczytałam Was ,żeby troszke Was poznać!! Tez mi czasem zle ,że chodze sama na spacery niestety nie mam kolezanki z maluszkiem a jak mam to nie w swojej okolicy.Mąż często pracuje i większości dni i godzin jesteśmy we 2!! ostatnio udaje mi sie z pazurkami to oderwe sie pogadam z klientkami swoimi i od razu lepiej!! Czytałam ,że więkoszość z Was tez poszukuje dobrego pediatry Ja tez mam z tym problem tzn na NFZ bo prywatnie mam 2 super polecane i jestem b.zadwolona min.1 z ich to Dr.Struś moja kuzynka do niej chodzi z synkiem,2 Dr.kunzing ,która min jest gastreterologiem super lekarz miła spokojna i konkretna zawsze moge do niej dzwonic w razie w i jakis pytan zawsze odpowie i uspokoi.Jeśli chodzi o neurologa to z dobrych polecanych Dr.Adrianna Wilczek i Dr.Dołyk 1 przyjmuje prywatnie w domu a 2 w pulsantisie i tez słyszałam od kolezanki ,ze naprawde polecana i zreszta polecana przez lekarzy w szpitalu!! Dokładnie nie pamiętam ,któras z Was pytała czy dziecko może miec nie tolerancje na białko mleka krowiego owszem może mój synek tak ma!!! pozdrawiam Was i mam nadzieję ,że przyjmiecie mnie do swego grona????:-):-)