reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Moje drogie !!!!
Witam Was!!!!

Dzisiaj bylismy na szczepieniu i sie okzuje że mój mały zarłok waży tylko 9,700 i co usłyszałam ze jak na dziecko z wada serca to super !!!!! Dzieci z wadmi serca sa zawsze szczupłe i gonia równieśników a nasz i tak super , a jeszce dzisiaj jak poszedł spać nagle właczył sie aprat oddechu i nie wiem o co chodzi???? Czy aparat czy to mały bo to uz z 3 raz od kilku miesiecy, a zębole mu wychodza ale 2 z lewj i 2 z prawej , czyli w sumie jest ich juz praktycznie 12:szok:

reklama
Czesc Wroclawianki.....
U nas jakos leci....wykonczanie mieszkania dobiega konca, wczoraj zamowilismy wszystkie meble...
W koncu tez zaczelismy myslec o urlopie....
Tzn.......tydzien nad morzem mamy zarezerwowany juz od poczatku roku prawie - ale nie chcemy jechac tyle km na raz.....chcemy jeszcze po drodze sie gdzies zatrzymac.....
No wiec M zaczyna urlop w przyszly czwartek.....wieczorem jedziemy do Torunia (nigdy nie bylismy a podobno jest piekny) - zarezerwowalismy juz apartament w rynku :tak:....w piatek zwiedzamy.....a w sobote po sniadaniu ruszamy do Dębek....Strategie powrotu jeszcze musimy opracowac :-)

GOSIEK - udanego wczasowania :-) I duzo slonca.
KADIA - ciesze sie ze Krystianek ladnie rosnie....moj Kuba troche starszy a wazy mniej wiecej tyle samo :tak:
BARA - olej chlopa ;-) milej pracy dzis
BETI - dobrze ze zabek juz nie boli :tak:
ANIELAP - ale Ty pomocna zonka :-p

witam cały dzień u rodziców jestem, zrobiłam ojcu jagodzianki:-), tak na pocieszenie bo mama sie urlopuje.
zaraz mój małz po nas przyjeżdża i wracamy do domu:-p

fajnie, ze macie plany urlopowe, my niestety nie wyjeżdżamy:no:
Anetko Toruń przepiekny, zazdroszczę apartamentu w rynku.

Ząb juz nie boli, bo u dentysty został:-D, ale dziura po zebie tak, na szczęście prochy przeciwbólowe pomagaja skutecznie. Jutro do kontroli. Oby było oki.

No i patrzcie u rodziców forum mi smiga, a w domu jak zwykle mam problemy.

Witam!
Ale męczący dzień za mną-pełen dom gości:szok::sorry2: Po 10 umówiłam się z siostrą w Centrum Handlowym-byłyśmy w H&M-kupiłyśmy sobie spódniczki (ja dżinsową mini:szok::-p), bluzki, a dziewczynom spodnie-ogrodniczki... W domu wzięłyśmy się za robienie pierogów ruskich-ale się objadłam:-p:-p W czasie obiadu przyjechał mój brat ze swoją dziewczyną, więc się załapali na pierogi, a za chwilę przyszła kuzynka, z którą byłam wcześniej umówiona-cała chata ludzi:tak::cool2: Dziewczynki pobiegały-fajnie bawią sie w berka... Poza tym Basia jest zazdrosna o Hanię i ją bije, zabiera jej zabawki i spycha z samochodów, jeździków, rowerków:szok::no:
Na koniec przyszedł M z pracy i jak zobaczył całe towarzystwo to o mało nie zemdlał:-D O 19 był umówiony z doradcą ubezpieczeniowym i śmialiśmy się, że powie mu, że my tu żyjemy w takiej komunie z dwójką dzieci, a M ma 4 kobiety:-D Koniec końców M zaprosił Pana do kawiarni:blink:
Jutro na 10 idę na jakieś targi pracy z Urzędu Pracy-obecność obowiązkowa... Tyle dobrze, że to niedaleko ode mnie:sorry2:

A co nas tutaj tak mało? Dziewczyny znowu strajkujecie?;-)

Beti-jagodzianki-pycha:-p Ja wczoraj robiłam tartą z jagodami-teraz własnie skończyłam jeść:tak:
Gosiek-miłego urlopu:blink:
Kadia-to wcale nie tak mało jak waży prawie 10 kg-Basia o dwa miesiące starsza, a waży 9100 w ubraniu:szok::tak: Cieszę się, że wszystko ok z Krystiankiem:-)
Bara-pogodzona już z M? Nie ma co się denerwować, bo facet będzie zawsze tylko facetem...
Anielap-dzisiaj też siedzisz nad pracami domowymi?:cool2:

Nie odzywam sie doniego dopóki mnie nie przeprosi i tyle:tak: ale miałam fatalny dzień zmarła moja ciocia nagle i tak mi jest przykro strasznie:-:)-:)-:)-(

Czesc dziewczyny

nie pisalam bo kompletnie nie mialam czasu, maly coraz bardziej absorbujacy..palec juz lepiej. Zaczal sie festiwal Ery i obok nas w parku wstawili lezaki..wiec odpoczywm tam:)

Renata moj maly skonczyl 5 miesiecy:)
kadia..wspaniala wiadomosc
kasia i jak bylo na targach znalazlas cos ciekawego??

Witajcie:-)
miauczus,ja mieszkam na móchoborze wielkim, na ul. Tyrmanda, a stąd do parku południowego to heeeennnnnn, zwłaszcza autobusem:baffled:.
renta.d witaj, piszesz z nami na majóweczkach 2008, kojarzysz mnie? Ja mam niespełna 3 miesięcznego szkraba w domku:-).

Tak Wam zazdroszczę wyjazdów na wakacje, my w tym roku z racji narodzin synka nie jedziemy nigdzie, za mały bąbelek. Ale za to za rok sobie odbijemy. Zresztą Mikołaj jest owocem zeszłorocznych wakacji w Bułgarii, to nasza pamiątka stamtąd, ha ha.:tak:

reklama
Witajcie!!!
Ja przez kilka wieczorów siedziałam przy pracach biurowych. Dzięki temu spędziliśmy wspólnie cudny weekend. Szkoda że juz dobiega końca:-(

Smutam się trochę bo wszystkie tu piszecie o urlopach a my nigdzie w tym roku nie jedziemy. Lato w mieście i dzień po dniu. I strasznie Wam zazdroszczę tego morza:tak: Ale zołza nie jestem i życzę wszystkim odpoczywającym cudnej pogody i miłego wypoczynku:-)

Do góry