reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No i jak dziewczyny?

Trochę pochmurno, ale nie zapowiadali deszczu. ja już kocyk spakowałam.​

no właśnie - coś mnie martwią te chmury z zachodu:no:

ja na razie obserwuję pogodę - mamy jeszcze trochę czasu:shocked2:
na siłe w deszczu i dużym wietrze tez nie ma co sie spotykac - bo maluchy sie pochorują
ja musze uważa - bo pojutrze wyjeżdzamy na wczesy - a nie chciałabym mieć całego urlopu zepsutego z chorym Mirkiem

reklama
agnieszka 27 - a tego całego zamieszania ze spotkania zapomnialam powiedzieć o twoich ślicznych zdjęciach z chrzcin - sukienka córci - sliczna :-)

Hallo.....
Hmmm ANIELKA ja chyba ogladalam inna prognoze pogody...bo zapowiadali deszcz do konca tygodnia :eek: Nie chcialam zapeszac....ale masz......
Nie wiem jak u Was, ale u mnie juz pada......do tego zimno i wieje:-(

Tak wiec ja odpadam....pogoda to jedno, a dwa - musze czekac na dostawe dekorów do łazienki, ktore podobno w koncu maja byc dzis :sorry:

AGNIESZKO - slicznie wygladaliscie na chrzcinach....corcia opczywiscie najpiekniej, jak maly anioleczek :-):tak:
AURELIA - Postępowa jest na dole Muchoboru....od Ciebie w strone Stanisławowskiej....i obok kosciola jeszcze kawaleczek w dol.....to taka okolica nowych, niskich bloczkow z ogrodkami.

A ja bylam wczoraj na usg.....dzidzia rosnie, wszystko wyglada w jak najlepszym porzadku......tylko siedzi sobie dupka w mojej miednicy, ze zgietymi nozkami i nie daje podgladnac co miedzy nimi ma :cool2:;-)

Czyli może jednak odpuszczamy sobie bo jeśli u niektórych już pada to może być różnie a chyba lepiej żeby żaden maluszek nie zmoczył się :tak:

Pusia -mi się tez tak zdaje, ze lepiej odpuścić
zalerzało mi na tym spotkanku - ale wolę, zeby maluszki były zdrowe - bo mogą się pochorować - a po co
na pewno jeszcze się spotkamy - tylko napiszcie kiedy - to sobie wezmę wolne z pracy - będę mieć jeszcze 6 dni urlopu

jutro moze się wyrobię - na 12 idę do lekarza z małym ( po skierowania i receptę na pulmicort - tak na wszelki wypadek jak by na wczasach coś się stał) - będe na Róży wiatrów - a więc dość blisko - przynajmniej podobne rejony Wrocławia

sprawdzę jak z tamtąd dojechać i jak z pogodą

ale znając moje "szczęście" przez najbliższe 3 tygodnie będzie lało - BO MAM URLOP :sorry2::cool::tak::eek:

Tak jak juz pisalam wg prognozy ktora ogladalam maja byc przelotne opady do konca tygodnia.....:confused:

Ja sie obawiam, ze teraz to juz moze byc kiepsko z czasem u mnie.......:-(
Wykanczanie mieszkania dobiega konca.....w polowie przyszlego tygodnia M zaczyna urlop i jedziemy nad morze....

reklama
Do góry