reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Aurelia a gdzie mieszkasz??

dziewczyny szkoda ze spotkanie nie wyszlo:-:)-:)-( ja nie dalabym i tak rady ---palec:-:)-( chociaz juz lepiej sie czuje.

piszcie kiedy kolejny termin, ja wyjezdzam dopiero 6 sierpnia.
a dzis maly moj ma 5 miesiecy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_1755.jpg
    IMG_1755.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Hej!
Szkoda, że się nie spotkamy, ale rzeczywiście pogoda niepewna:dry: Następne spotkanko to już chyba po naszych wakacyjnych wojażach-my wyjeżdżamy 9 sierpnia;-)

Hej dziewczyny!!!!
Szkoda ze ni wyszło spotakanie , a ja mam przypadłość comiesieczną i umieram więc tez bym nie była
anetko super że usg jest ok , a to brutal tak się ułozyła dzidzia , klaudia tez tak miała ale niestety do końca, najważniejsze że rosnie i jest ok

a ja też jadę na wakacje w przyszłym tygodniu ale nad jeziorko tym razem do Przewięzi koło Augustowa jedyne ponad 600 km , mąż mnie wysmiał jak usłyszał gdzie ale sam powiedzial gdzie chcę:-p
pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

Byłam u dentysty i wyrwałam zęba, jestem uboższa w jamie ustnej i w portfelu:(, ale przynajmniej nie boli.

wczoraj pogoda była fatalna, szkoda, ze nie mogłysmy sie spotkac, my w końcu wyladowlismy rodzinnie w aquaparku. Maksio był zachwycony.

a ja powoli zaczynam sie mobilizowac do wyjazdu:
już dzisiaj zrobiłam pkt nr 1 - odwiadziłam lekarza z MIrkiem i już mam pulmicort i leki antyalergiczne
jeszcze tylko pranko, sprzatanko, pakowanko, rozworzenie zwierzaków i mozemy w piatek z rana wyjeżdzac

A mnie nie ma:-(
Mąż przynióśł dużo biurowej pracy do domu i siedze i siedzę...... godzinami:-(
Ale może weekend dzięki temu bedzie miał luźniejszy...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo....​

reklama
Szkoda że pogoda popsuła plany ale moze pod koniec sierpnia sie uda? i może ja bede tez?:tak::-) beti dobrze ze masz juz spokój i nie boli:tak:Anetko najważniejsze że dzidzia zdrowa, ja trzymam kciuki za dziewczynkę co by parka była:-):tak: ja właśnie wróciłam z pracy pokłóciłam z moim M i ide spać bo jutro rano do pracy:tak: jestem na niego zła strasznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie głupie te chłopy mówię wam
buziaki zasyłam

Do góry