reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Beti chętnie podrzucę Ci swoje owoce skoro masz tyle zapału;-) Ja tylko wczoraj soczki zrobiłam z porzeczek, dziś nie miałam kiedy, bo Zu mi demoluje mieszkanie. Do tego przylazła przybrana siostra mojego m i tak siedziała i siedziała. Dziecko moje śpiące, pora snu już dawno nastała a ta siedzi i siedzi. Teraz lecę jakiś obiad robic, póki demolka śpi.

Pogoda dziś cudna. Lubię czasem takie pochmurne dni. Pasują do mojego nastroju.​

reklama
Witam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja również czasami lubię taką pogode ale mój syn coś nie może się pozbierać bo spał dzisiaj w dzień tylko 25 min:szok: to juz jego rekord!!!

Czesc dziewczyny

Co do pogody to ja tez ciesze sie ze mozna odpoczac od tych upałow, zreszta ogolnie lato to ja tak sobie lubie...
a moj mial wczoraj wypadek, na szczescie nic sie nie stalo, auto w stanie tragicznym, jakies chłopaczki wjechali w niego w wyniku jazdy pod prąd:szok:
Moj dzis w nocy spał od 21 do 3!! :-D
a teraz lece na siadanko, smacznego i dzien dobry mamusie

Witam :-)

Czesc dziewczyny

Co do pogody to ja tez ciesze sie ze mozna odpoczac od tych upałow, zreszta ogolnie lato to ja tak sobie lubie...
a moj mial wczoraj wypadek, na szczescie nic sie nie stalo, auto w stanie tragicznym, jakies chłopaczki wjechali w niego w wyniku jazdy pod prąd:szok:
Moj dzis w nocy spał od 21 do 3!! :-D
a teraz lece na siadanko, smacznego i dzien dobry mamusie

O kurcze dobrze, że nic sie nie stało :no:.

A tak w ogóle to Wszystkiego najlepszego z okazji imienin (obchodzisz dziś imieniny :confused::-D:-))

Hej!
Wczorajsza maruda zniknęła na szczęście, a dolna czwórka chyba się już całkiem przebiła:tak: Dzisiaj idziemy na imieniny mojej mamy-to się dopiero najemy:-p

Miauczus-ten samochód to chyba jakiś pechowy, bo przecież ostatnio stał w warsztacie:no: Dobrze, ze M się nic nie stało:tak:
Pusia-witaj! A Ty dzisiaj masz imieniny-jeśli tak to wszystkiego najlepszego:-):-)

Hej!
Wczorajsza maruda zniknęła na szczęście, a dolna czwórka chyba się już całkiem przebiła:tak: Dzisiaj idziemy na imieniny mojej mamy-to się dopiero najemy:-p

Miauczus-ten samochód to chyba jakiś pechowy, bo przecież ostatnio stał w warsztacie:no: Dobrze, ze M się nic nie stało:tak:
Pusia-witaj! A Ty dzisiaj masz imieniny-jeśli tak to wszystkiego najlepszego:-):-)

Tak mam imieniny hihih :-D;-):-). Dziękuję

Miłego imprezowania życzę

Pusiu, Miauczus najlepsze imieninowe życzenia... Przyjemnego imprezowania.
Mój m ma dziś urodziny, ale bardzo sobie nagrabił i nawet życzeń mu nie złożyłam:wściekła/y: Oczywiście siedzimy w domu...:-(

Moja Zu również pobiła wczoraj rekord spania. Jej drzemka popołudniowa trwała :szok:3godz i 15min:szok:. Obudziłam ją tuż przed 18 na obiad. Wieczorem kłopotów z zaśnięciem brak. O 20.30 już spała.​

Miauczus szkoda auta, ale całe szczęście że Twojemu nic się nie stało.

Kasiu udanej imprezki...:tak:

dzieki dziewczyny!!!!! Pusia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!

imprezowanie odpada:-( moj ma egzaminy, wiec wspolnie uczymy sie:-)
Z tym autem to rzeczywiscie pech :dry::dry: najwyzsza pora pozbyc sie go!

A jak wam dzis minał dzionek???

Cześć dziewczynki solenizantkom najlepsze życzenia zasyłam:-)
Ja miałam dziś koszmarny dzień, Zuzia była jak opętana najpierw doprowadziła mnie do łez a potem do takich nerwów że dostała klapsa i krzyczałam na nią, czego nie cierpię robic ale płakała dzis o wszystko i o nic buczała prawie 4 godziny z przerwami:eek:boli mnie głowa, serce ręce mi sie trzęsą a na dodatek mam wyrzuty sumienia. Teraz już śpi bo ten ryk ją wymęczył, mam doła nie umiem poradzic sobie z własnym dzieckiem masakra

reklama
Do góry