reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

dostałam dostałam, dzieki!!!!! pomine jak wyszlam....wazne ze dzieciaczki i reszta mamus fajnie wyglada, na drugi raz ja biore aparat i robie zdjecia:-p:-p

dziewczyny czyli kiedy spotkanie? 15??? w parku poludniowym??

ja tez nie mam łózeczka, planuje spac z malym;-)
wiecej napisze jak maly pojdzie spac! buziaki

reklama
Hej witam !!!!!
Mnie również pasuje 15 lipca!!!!!
Dostalam zdjęcia tylko od Anieli!!!! jezeli jezszce ktos wysłał a nie doszły równiez dziekuję !!!!

Upał przezylilismy w domu zamknelismy okna i rolety i mielismy 24 stopnie dopiero wieczorem wzięłam Krystiana na dworek!!!!

pozdrawiam

Hej dziewczyny!!!
Mnie babcia wczoraj też uszczęśliwiła owocami z działki i siedzę po nocach i soki wyciskam. Dlaczego ona nie przyniesie gotowych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witaj Agnieszka!
Jak Twoja Magdusia.? Napisz co tam u Was?​

ja usiluje sklecic prace magisterska wiec trzymam sie z dala od internetu coby nie wsiaknac i czasu nie tracic ;-) ale i tak pierwszy termin obrony mi minal bo sie zacielam i nijak nie moge ruszyc dalej :no:

Madzia rosnie jak na drozdzach, niedlugo 7 miesiac jej stuknie, rozgadana po swojemu ze hej, a wierciola straszna
zdrowa, wesolutka, byla juz z nami na Slowacji, w Krakowie na weekend, w Lubiazu na oblezeniu klasztoru, a za 2 tyg jedziemy na Wegry na poltorej tygodnia :-D:-D

0284533188.jpg

Hej!
Ale dzisiaj fajnie-i ta burza w nocy:tak: Basia dzisiaj marudzi-chyba następne ząbki idą;-) Już nie pamiętam, kiedy tak się zachowywała... Wstała o 6.20, a o 9 położyła się z powrotem-zobaczymy co z tego wyniknie:sorry:

Agnieszka-a Ty gdzie się zapodziałas?:blink:
Anielap-witaj! :-)Nie zazdroszczę Ci tych przetworów:no:

Czesc Wam......
Fajnie, ze pogoda daje na odsapnac :-) Rzesko, wiaterek przyjemny, no i ta burza w nocy :tak:

Kuba spał całą noc, tzn do 5:30 i potem do 8......ale potem zapodal mi lekka histerie :dry: Od jakiegos czasu ma takie glupie zachowania: albo chce wylazic sam z lozka mimo ze szczebelki zalozone, nie moze wiec sie drze.....albo sie drze zeby go wyjac, a jak go chce wyjac to drze sie jeszcze bardziej, wierzga i mnie kopie :eek: Potem na sama akcja przy zmianie pieluchy........
Teraz na szczescie spokoj :cool2:
Dzis czekamy na panele....jakos szybciej sie z tym uwinęli niz mieli....no i czekam na telefon.....a potem nie wiem, albo M z pracy, albo ja z mlodym w taxi i trzeba jechac je odebrac do mieszkanka....
Wieczorem przyjezdza tesciu na weekend.....
A wczoraj M byl z autkiem na przeglądzie technicznym....oczywiscie cos do wymiany, cos do naprawy........i znow kase trzeba wylozyc :cool:

KASIA - szybkiego wyklucia nowych zębolków
AGNIESZKA - witaj
ANIELA - :-D niedobra babcia ;-)

Fajnie ze wszystkim pasuje 15.07 :-)

u mnie burzy nie bylo - tylko widzialam jak sie blyska nad wroclawiem :-(
za to bylo tak masakrycznie goraco - gorzej niz w dzien i spac nie moglam, Madzia tez sie non stop budzila :no:

ale teraz fajnie chlodno, wydaje mi sie tez ze padac zacznie bo niebo jakies czarne i wieje

jutro jedziemy do Wroc na nauki przed chrztem i moze sie uda chrzest na nastepna niedziele zalatwic - chore to ze nauki i chrzty sa tylko raz w miesiacu a bez nauk na termin nie zapisza :no::no: a ja mam rodzine spoza Wroclawia pozapraszana tylko telefonicznie bo nie bedac pewna nie moglam zaproszen powysylac :confused:

reklama
Witam poburzowo, super lało w nocy a jak błyskało:) Uwielbiam burze.

Dzis na szczęście chłodniej, siedze od rana w kuchni i zaprawiam owoce, zostały mi jeszcze maliny, troche wiśni na nalewke do wydrylowania, soczek z czarnej porzeczki własnie sie robi. Potem dżemik.

Maksiowy spi więc moge popracowac. Nie wiem czy dziś wyjdziemy na dwór bo wieje. Ale dobrze ze chłodniej.

Do góry