reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczynki solenizantkom najlepsze życzenia zasyłam:-)
Ja miałam dziś koszmarny dzień, Zuzia była jak opętana najpierw doprowadziła mnie do łez a potem do takich nerwów że dostała klapsa i krzyczałam na nią, czego nie cierpię robic ale płakała dzis o wszystko i o nic buczała prawie 4 godziny z przerwami:eek:boli mnie głowa, serce ręce mi sie trzęsą a na dodatek mam wyrzuty sumienia. Teraz już śpi bo ten ryk ją wymęczył, mam doła nie umiem poradzic sobie z własnym dzieckiem masakra

współczuje takiego dnia ... Trzymaj sie cieplutko i oby jutrzejszy dzień był lepszy. Buziaczki

Witam was ! Mam na imię Ola i mam synka Kacperka.Ma on 16 miesięcy i coraz bardziej zaczyna rozrabiac.Pozdrawiam

Witam :) Ja też mam synka Kacperka tylko że on dziś skończył 8 miesięcy :-):tak:.
Zapraszamy do częstszego pisania

reklama
Witam, uporałam sie z przetworami, w koncu ale mam dośc i już zadnych owoców wiecej.

Wczorajszym solenizantkom wszystkiego Najlepszego.

Mialczus współczuje wypadku, ale dobrze, ze męzowi nic się nie stało!

Pusia współczuję problemów z małą ale to minie zapewniam Cie, musisz byc cierpliwa. Mała po prostu Cie testuje, albo potrzebuje wiecej uwagi. Bedzie dobrze. Ja tez kilka razy dałam Maksiowemu klapsa a potem wyrzut był ogromny, ale tłumacze sobie że jestem tylko człowiekiem i tez moge miec gorszy dzień. Głowa do góry.

Dziś do tesciów jedziemy i juz mam nerwa z tego powodu, tak mi sie nie chce! Znowu wróce z bólem głowy!

miauczus - strasznie współczuję wypadku

a ja jestem dziwoląg - uwielbiam jak na dworze jest ponad 25 stopni. Jak jest 35 też mi się bardzo podoba. Wszyscy przez te dni upalne w pracy chodzili jak zombie - a ja jedna byłam cała szczęśliwa.

miauczuś, pusia - wszystkiego naj z okazji imienin

bara - współczuję - niestety mój Mirek jast taki codziennie - normalnie w domu trenuje mobbing - gryzie nas, bije, szczypie itp. czasami ręce mi opadaja i już nie wiem co robić - ja rozumiem, zę jest chłopcem - ale on chyba ma jakieś ADHD - normalnie nie wysiedzi nawet 5 minut przy jedzeniu, ale oprócz tego jest kochany - tuli i całuje mnie cały czas

betti - gratulacje wygranej wojny z przetworami

a ja dzisiaj nie pojechałam na konie - buuu - mojego M zawiało w szyję i zwija się z bólu i niestety nie mógł mnie zawieźć -a szkoda ....

no i dobre info - wczoraj na ćwiczeniach babka stwierdziła, ze "klatka szewska" nie pogłebia się Mirkowi - a to już plus
że ładnie układa nogi podczas chodzenia itp.
ogólnie OK
jeszcze tylko mam załatwić skierowanie na USG serca, spirometrię i wizytę u torakochirurga

musze znowu wybrać się do pediatry

Witam!!!
Nasz dzionek dziś fajniutki. Byliśmy w mini Zoo w Antoninie. Tylko moja Zu to taki cykor, wszystkiego się boi :szok: Kurka się odezwała to ta w płacz, kaczka zakwakała to ta za nogi tatusia się schowała. Kozy też się wystraszyła. Dziwoląg mały.

Bara głowa do góry. Bywa przecież, każdy z nas ma czasem gorszy dzień. Kryzys minie i bedzie lepiej, zobaczysz. Pozdrów Zuzankę od cioteczek BBowych.​

Witam was ! Mam na imię Ola i mam synka Kacperka.Ma on 16 miesięcy i coraz bardziej zaczyna rozrabiac.Pozdrawiam

Witaj Ola!!!
Zaglądaj do nas częściej. Miło nam będzie Was poznac bliżej.
no i dobre info - wczoraj na ćwiczeniach babka stwierdziła, ze "klatka szewska" nie pogłebia się Mirkowi - a to już plus
że ładnie układa nogi podczas chodzenia itp.
ogólnie OK
jeszcze tylko mam załatwić skierowanie na USG serca, spirometrię i wizytę u torakochirurga

musze znowu wybrać się do pediatry

Gosiek ależ skomplikowane badania przed Wami. Trzymamy kciuki żeby wszystkio przebiegło pomyślnie:tak:
I jeszcze chciałam zapytac gdzie Wy na te koniki jeździcie?​

Witaj Ola

anielap - na koniki jeżdzimy na Grobli ( za mpwik) - na razie jeżdże ja - ale nie jestem zbyt zaawasowana ( czasami namówię na konie córkę, męża - ale im to nie pasi - i teraz wciskam Mirka ) - kiedys na studiach jeżdziłam konno - w ramach WF - bardzo mi się to podobało i postanowiłam sobie odświerzyć i pojżdżć - super.....

a te badania - spirometria - badanie objętości płuc, usg serca - po to, zęby stwierdzić czy nie doszło do przemieszczenia w klatce i odkształacenia, torakochirurg - oceni kiedy operacja i stan żeberek

Nadal brzmi skomplikowanie... I jakoś tak... Biedny Miruś, tyle go czeka...

A koniki fajna sprawa. Ja jeździłam jak miałam 15lat i tak sobie myślę czy bym potrafiła teraz...​

Drogie Karoliny!!!!!!

Niech Wam słonko ciepło gra, niech Wasz uśmiech długo trwa, nie traćcie swej wesołej minki Wczoraj były Wasze imieninki! :tak::-)

życzy Gośka

Moje drogie ciężki weekend , byl teściowie;-). Bardzo ich lubie ale cały czas w sumie stałam przy grarach a jak nie przy garach to za małym zasuwałam i teraz sobie siedze na tarasie i odreagowuję !!!!;-):tak:

Witaj Ola mam nadzieję że się zadomowisz a ja mam synka który właśnie pare dni temu skończył 13 miesięcy

bara- kazdy jest człowiekiem i normalne że po takiej sytuacji czuje sie ciut dziwnie ,

beti - jak tam ból głowy???:-);-)

gosiek - naszczęście takie zachowanie nie zawsze i najczęściej nie swiadczy o adhd bo ja też bym miala problem, przepraszam że pytam a ile ma lat Twoja córcia???

anielap - nie cykor tylo bardzo ostrozna!!!!:-D

miauczus - super że nic sie nie stało,

ucałowania dla reszty mam i dzieci

reklama
Cześć!
No to już po weekendzie;-) Nie popiszę dzisiaj dużo, ale chciałam Wam powiedzieć, że w końcu dzisiaj M rozmontował nasze łóżko i wyniósł z pokoju Basi, a więc wyprowadziliśmy się:tak::tak: Pierwsza noc bez Basi, mała śpi sama, a więc trzymajcie kciuki:blink:
Miłej nocy życzę:-)

Do góry