Witam,jestem mamą 5 letniego Dawidka i mieszkam we Wrocławiu. Za trzy tygodnie spodziewam sie drugiego maluszka, Mały sie cieszy że będei miał rodzeństwo ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczynki, mam jeszcze chwilke czasu bo męzus zaraz wraca.
Miałczus super fotki dawaj więcej, nie wstydź się. Ja też nie miałam profesjonalnego fotografa, ale fotki mam super, zadowolona jestem.
Może kiedys wstawie
Kadia dobrze ze u Was już lepiej. Zapalenie ucha jest okropne, Maksio mi pierwszy raz dorwał jak mial 3 miesiące, masakra. Potem czesto mu wracało, ale teraz na szczęscie juz mamy z głowy. Z uchem jest tak ze jak juz dziecko dostanie antybiotyk to szybko wraca do zdrowia.
A córke rączka jeszcze bedzie bolała, bo kośc się zrasta, ale dobrze bedzie.
Martynko witaj, ja rodziłam na Klinikach i jestem bardzo zadowolona, może nie z poczatkowej fazy porodu ale potem było naprawde oki. Opieka super, po porodzie przychodziły położne, panie z laktacyjnej poradni, lekarze. spoko.
Witam tez Marte cieplutko.
a ja dzis byłam u ginekologa, na kontroli takiej corocznej, wszystko oki, w ciązy nie jestem, nadżerka jak po porodzie znikła, tak się nie pojawia. Znowu zaczynam brac pigułki, bo kolejnej ciązy nie planuje.
acha i chce iśc z Maksiowym do stomatologa, wyszły mu juz wszystkie zeby i stwierdziłam ze czas na przeglad pierwszy, znacie jakiegś dentyste superaśnego dla dzieci? może byc prywatny.
Mialczus synus superowy:-)