reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

No dobra a gdzie dokładnie jest ten Royldent, masz adres? Bo ja chce iśc na taki normalny pierwszy przeglad, Maksio ma ładne ząbki, dbamy o nie, ale licho nie śpi i lepiej sprawdzic wcześniej, wyszły mu już piątki więc myślę ze czas odpowiedni juz. podaj namiary jak możesz.

reklama
No dobra a gdzie dokładnie jest ten Royldent, masz adres? Bo ja chce iśc na taki normalny pierwszy przeglad, Maksio ma ładne ząbki, dbamy o nie, ale licho nie śpi i lepiej sprawdzic wcześniej, wyszły mu już piątki więc myślę ze czas odpowiedni juz. podaj namiary jak możesz.
TELEFONU NIE MAM , ALE W KSIĄŻCE JEST , A JEST NA LESCZYŃSKIEGO ,
JAK MASZ KFC NA ŚWIDNICKIEJ TO JEST Z TYŁU ZA

Dziewczyny kiedy miałyście pierwsza wizyte u stamoatologa z maluszkami??????? i kiedy zaczynałyście stosowac jakies pasty, nakładki na paluszka???

Beti77 to moze ty wrzucisz kilka zdjęc??????????? pochwal sie no :laugh2: a ja poszukam czegos normalnego chociaz
Kadia dzielna ta wtoja dziewczynka! jeszcze troche i calkiem zapomni!

Beti ja też rodziłam na klinikach:-)i jestem zadowolona:tak: u mnie w przychodni tez mamy lekarza od dzieci, na pierwszej wizycie moze sobie nie dac zajrzec do buzi czasami sie tak zdarza ale nie należy sie zrażać:tak:przeglądy są darmowe i pani doktor sympatyczna:tak:nr tel. 321 73 77 Przychodnia Stomatologiczna M-dent ul. Pestalozziego 9
Miauczus zdjęcia super :-)
Witam nowe mamy i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazania:tak:
U nas niestety dalej w domu szpital wszyscy chorzy, ja juz wybrałam antybiotyk i czuje sie bez zmian:baffled::crazy:dobrze że przynajmniej wycieczka do Zoo się udała:tak:

Załączniki

• IMG_0003.JPG
    IMG_0003.JPG
    185,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0039.JPG
    IMG_0039.JPG
    150,9 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0040.JPG
    IMG_0040.JPG
    136,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0044.JPG
    IMG_0044.JPG
    152,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0045.JPG
    IMG_0045.JPG
    129,7 KB · Wyświetleń: 22
Czesc skarbeczki ;-)
Kuba zgodnie z moimi przewidywaniami.....przespał ładnie cała noc. Tak jak myslalam - jak ładnie je cały dzień i porzadny obiad zje, to potem w nocy nie nadrabia.....Ale to jeszcze nic...o 5:30 wypil mleko i pospał do....9:30.....Kurcze jak fajnie, normalnie szok :-D
I jeszcze napisze Wam, ze z naszym mieszkankiem do przodu....umowe kredytu juz mam na mailu, M jutro rano jedzie podpisac, pierwsza transza spłaty pojdzie 18.06. A dzis dostaniemy klucze do naszego mieszkanka :-):-):-) i jutro jestesmy umowieni z firma remontowa, to bedziemy mogli z nimi tam pojechac i na zywo zobaczyc co i jak :tak:hehehehe ale pewnie dzis i tak pojedziemy obadać teren :-p:-D

Witam nowe mamy :-)

Dziewczyny - wszystkie zdjecia cudne :-) My mamy zepsuty aparat :baffled:

BARA - ciesze sie ze mimo chorobska wypad do zoo udany....teraz tylko syzbko do zdrowia wracajcie
MIAUCZUS - my myjemy zabki odkad sie pojawily pierwsze....ale tylko woda, pasty nie uzywamy....Czytalam na jakims portalu stomatalogicznym ze jeszcze nie trzeba, tym bardziej ze Kuba nie wypluje przeciez tej pasty....Wiekszy problem jest u nas z tym, ze kiedys byl chetny do mycia zabkow....a teraz nie bardzo :confused:
BETI - dobrze ze wszystko ok po wizycie u gina.....no i ciekawe jak maly zniesnie pierwsze starcie z dentysta :-D
KADIA - mam nadzieje ze i raczka i uszko nie bola bardzo :tak:

Wlasnie z tymi szpitalami.....ja nie mam jeszcze rozeznania bom nie tutejsza :-D Ale z tego co slysze to nie chca tu dawac znieczulenia - nawet za kase....I jestem troche przerazona....Nie wspominajac o oblozeniu na porodowkach :baffled:

Ostatnia edycja:
bara82 ale super zdjecia..tez chce isc do zoo:-):-):-):-):-) wracaj szybko do zdrowia!
aneta23 na kamienskiego pwoiedziano nam ze najblizsze miejsce gdzie sa znieczulenia podawane- to Wałbrzych!!! :baffled: i rzeczywiscie nie chodzi o kase.... A mi sie wydaje ze poprostu anestezjolodzy maja to w d..... i stad brak znieczulen. ( a i tak dobrze zarabiaja)

dziewczyny nie wiem o co chodzi ale dzis nie mogę ani wstawić usmiechów, ani powiekszyć czy pogrubic liter. pokombinuje wieczorkiem, bo zaraz Maksiowy wstanie i idziemy na dwór:)może któras z was napisze mi co zrobic z tym fantem?

Dziewczyny gdzie jestescie???????????????? HALO HALO

My dzis bylismy u lekarza, katarek nadal trzyma sie ale reszta czysta. Mam wprowadzic juz malemu zupke, ziemniaczka lub buraczka...hahahah. No moj malutki juz sie malym mezczyzną robi:blink::blink::blink::blink:
a to zdjecia z dzis. Pozdarwiam. Wracajcie na forum!

reklama
Do góry