reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

WITAM WAS SERDECZNIE!!!!

DZISIAJ PRZEZ CAŁY DZIEŃ BYŁO OK , CHOCIAZ I TAK MI SIE WYDAJE ŻE TROCHE MAŁO SIUSIA. ALE PRZEZ CAŁY DZIEŃ NORMALNIE JADŁ PIŁ I BYŁ BARDZO WESOŁY !!!!, ALE NIESTETY I TO MOZE POWÓD WIECZORNYCH PROBLEMÓW, WCZORAJ PADŁ NAM O 18 I SPAŁ DO 7 RANO BEZ ZAJĄKNIĘCIA, A JKA DZISIAJ CHCIAŁAM GO POŁOZYC TO NIESTETY NIE DAL SIE BO BYŁA BABCIA I DZIADEK, WIĘC WYKAPAŁAM GO O 17.30, ZJADŁ KASZE I DALEJ NIE CHCIAŁ ZASNĄĆ I JAK WESZŁAM DO POKOJU ZOBACZYŁAM ŻE SIE DŁAWI, WIĘC SZYBKO GO PODNIOSŁAM DAŁAM GŁOWA W DÓL I ZWYMIOTOWAL, PO CZYM ZASNĄŁ I NAGLE SIE PRZEBUDZIŁ TYLKO TYLE ZE URZADZIŁ TAKA HISERIE ŻE NIE WIEDZIAŁAM CO ZROBIĆ , ANI SMOKA ANI PICIE , ANI NIC NAWET MAMA JAK TULIŁA BYŁO XLE , ZADZWONIŁAM DO LEKARKI KAZAŁA DAĆ PRZECIWBÓLOWE, I JAK TAK DALEJ BEDZIE TO MAM PRZYJECHAĆ , ALE PÓKI CO ZASNĄŁ I SPI JAK ANIOLEK , ZAGLADAM CO CHWILA DO NIEGO I RANOE JEDZIEMY DO PANI DOKTOR, ALE KURCZE NIE WIEM CZY TO ZE ZMECZENIA TAK KRZYCZAŁ CZY COS GO BOLAŁO:-(

reklama
kadia - sorki, ze się spytam - a co za operację miał synek ??
miauczuś - to dobrze, ze mimo katarku mu dopisuje humorek
bara - strasznie wasze trójce współczuję - choroba to jest okropna rzecz

Witam cieplutko :-)
Ja juz wizyte u endokrynolog zaliczylam......wyniczki ok, wiec bardzo sie ciesze - nic zlego sie nie dzieje.....no ale co miesiac - dwa hormony nadal musze badac.
Poza tym odebralam badania zlecone przez ginke.....morfologia ok......ale fatalne badanie moczu :baffled: Pobieralam jak zawsze, nigdy jeszcze nie mialam takich wynikow: liczne leukocyty, bakterie, nabłonki płaskie i śluz :baffled: Pewnie bedzie do powtorki....dziwne bo nie czuje zebym jakas infekcje miala :confused:
Wiecie co.....mlody przedwczoraj i dzis pospal bez zadnej pobudki do 5...potem mleczko i do 8......alez jestem szczesliwa :laugh2::-):tak:
My wczoraj dzien spedzilismy leniwie :-p - spacerek z malym na rowerku, a tak to w domku sie obijalismy....Kuba gral z tatusiem w pilke, czasem nawet udaje mu sie kopnac, kąpał sie w ogrodku w swoje wanience - ale mial radoche :-D (stwierdzilismy ze nie oplaca sie kupowac baseniku skoro sie bedziemy wyprowadzac ;-)) itd.

BARA - wspolczuje chorobska :-(
KADIA - mam nadzieje ze z Krystiankiem jednak wszystko ok :tak:
MIAUCZUS - wygoncie szybko ten katar....my zawsze uzywamy Nasivin Soft....A poza tym woda morska Nivea Baby - ale to tez na codzien.

Kadia i co powiedzial lekarz?
aneta23 mi w czasie ciezy kazali robic badania moczu z tamponem:baffled::baffled::baffled: czytalam ..aby badania wyszly dobre to mocz musi byc pobrany w sterylnych warunkach. Takze to moze kwastia tego??

Moj maly jeszcze troche katarku ma, a dzis nam zalozyli HD z multimediow:-):-)

witam i ja w ten ciepły wieczór:-) Bosko jest za oknem prawda:-)

u nas nic nowego Maksio juz ma pampera tylko do spania a i tak zwykle suchy, ale jeszcze mu zakładam bo nigdy nie wiadomo.

Kadia jak tam mały?
Anetko super ze z Wami wszystko oki, mój mały tez już przesypia nocki od niedawna dopiero ale się wysypiam:happy2:
Bara jak tam u Was?
Anielkop jak mała Zu i zabale?
Miałczuś na fotki czekam?

acha zapisałam Maksiowego do żłobka trzymajcie kciuki by go przyjęli, cholewka zależy mi bardzo. 12 czerwca lista przyjetych.

Witam!!!
Przepraszam za tak długą nieobecnośc:zawstydzona/y:
Musiałam kilka spraw i słów przemyślec i jakoś nie mogę sie z powrotem wdrożyc.
Ale obiecuję wszystko wyjaśnic i wrócic do was bo strasznie mi się stęskniło...
Gorąco Was pozdrawiam!!!​

WITAM WAS KOCHANE!!!!

ALE POGODA LEDWIE DYCHAM!!! WOLE TAKIE 21-22 STOPNIE
GOSIEK - KRYSTIAN MIAŁ BARDZO ZAAWANSOWANA WADE SERCA I BEZ OPERACJI NIE PRZEZYŁBY BEZ OPERACJI , CHOCIAZ TA WADA MA RÓZNE STOPNIE ZAAWANSOWANIA ALE NASZ TRAFIŁ AKURAT NA NAJGORSZA , ALE OBECNIE JEST OK WIĘC STARAM SIE O TYM ZAPOMNIEC ALE NIE JEST TO ŁATWE , TYMBARDZIEJ ZE NIEDŁUGO BEDA JEGO URODZINY I WSPONIENIA WRACAJA

ANETKO - KOCHANIE JA W CIĄZY TEZ MIALAM PROBLEMY Z MOCZEM I MUSIALM BRAC AŻ 4 RAZY ANTYBIOTYK, CZEGO TOBIE NIE ZYCZĘ , NIE MARTW SIE BEDZIE OK I CZESTO SIE TO ZDRARZA W CIĄZY

BETI- ALE TEN TWÓJ SYNEK DZIELNY , SUPER ŻE JUZ NIE OSI W DZIEŃ PIELUSZKI

POZDROWIENIA DLA RESZTY MAM I DZIECI!!!

A DZISIAJ MOJE DROGIE BYLISMY U NASZEJ PANI DOKTOR I SIE OKZAŁO ŻE O DZIWO TEMPERATURY NIE MA , ZACHOWUJE SIE JAK SUPER ZDROWY , A KRYSTIANEK MA OBUSTRONNE ZAPALENIE UCHA!!!!

Załączniki

• Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    93,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    102,1 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 018 (2).jpg
    Obraz 018 (2).jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Obraz 019.jpg
    Obraz 019.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
kadia - no to biedulek, ale super, ze już wszystko OK
a jak rączka córki ???? - dalej boli - czy już OK?

u nas powoli lepiej - już jestem znowu w pracy - mały jest z moją mamą
kaszle lekko, bierze antybiotyk ( czt. wciskamy mu siła szczykawką - brrr) ale powoli mu przechodzi, paluszek się goi

a tak to wesoły i uśmiechnięty - tylko średnio mu się podoba jak wychodzę do pracy

Do góry