reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ja polecam wode morska i krople Euphorbium sa homeopatyczne, ale rewelacyjne i można od urodzenia dziecku podawać.

my dziś na majówke idziemy, potem napisze wiecej.

reklama
a mój Mirek ma dość pechowy ten maj. Teraz przypętało mu się zapalenie krtani. W czwartek niestety mi się dusił.
Teraz już ciut lepiej.

gosiek rzeczywiscie ten maj jakis pechowy, ciagle cos sie dzieje!!! ale od jutra czerwiec i bedzie lepiej!!!!!
beti wode morska mamy, wlasciwie stosujemy od urodzenia, o kroplach nie slyszalam- ale dobrze ze piszesz, bede musiala kupic. Tak mysle ze powinnam zaczac zbierac rzeczy do apteczki dla malego....

Bede pierwsza!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WASZYCH POCIECH MALYCH I DUZYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAŁUSKI,BUZIAKI,ZDRÓWKA BARDZO DUZOOOOO, POGODY DUCHA, SPELNIENIA MARZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Załączniki

• postacie2.jpg
    postacie2.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 46
rzeczywscie tlumy tu od rana ;-);-);-) u nas pojawil sie pierwszy katarek:angry: kupilismy malemu fride ale zastanawiam sie co mozna kupic w aptece bez recepty. Czy cos polecacie???????? a taka ładna pogoda i grilla planowalismy:sorry2:

KOCHANA WODA OK ALE JA OSTATNIO WYBRÓBOWAŁA INNA WODE OTRIVIN EXTRA CARE KTÓRA MI POLECIL KOLEGA ZAWIERA WIT B5 WODE MORSKA I SÓL FIZJOLOGICZNA I TEZ MOZNA STOSOWAC OD URODZENIA I MUSZE PRZYZNAC ZE JEST SUPER , A NIE MOGŁAM SOBIE PORADZIĆ Z KATAEREM KRYSTIANA BO JEST ALERGIKIEM I WŁASCIWIE MIAŁ GO NON STOP , A TERAZ DOSTAJENIESTETY CLARITINE I JEST SPOKÓJ

Życzę rzeki i piasku przy rzece
na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach,
drzew, na które dobrze się wspinać.

Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIM POCIECHOM
CIOCIA GOSIA Z KLAUDIA I KRYSTIANKIEM

Widze że Dalej Nikogo Nie Ma !!!

Ale Musze Wam Powiedzieć Ze Jestem Dzisiaj Roztrzęsiona, Bo Od Momentu Kiedy Nasz Synek Mial Operacje Mamy Monitor Oddechu, I Dzisaj W Nocy Nam Sie Właczył , Ale Jak Wpadlismy Do Pkoju To Maly Wygladał Jak Zaspany I W Szoku Co Sie Dzieje, Więc Sami Nie Wiemy Co Sie Stało, Ale Martwi Mnie Też To że Mało Siusia I Nie Wiem Czy Przez Ten Upał I Więcj Sie Poci I Dlatego ??? Ale Mam Taka Nadzieję!!! Tymbardziej Ze Dzwonialm Do Lekarki I Powiedziala że Tak Moze Być Ale Mam Obserwowac Do Rana Jak Z Tym Siusianiem Będzie:-(

Kadia napewno wszystko bedzie dobrze trzymamy kciuki:tak:
My również najserdeczniejsze życzenia z okazji DNIA DZIECKA wszystkim pociechom:-)
a ja jestem wściekłaaaaaa:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:w zeszła sobote Zuzia zachorowała znowu antybiotyk i planowana wycieczka do Zoo sie nie odbyła, dobrze że padał deszcz nie było przykro, Zuzia po dwóch dniach sprzedała wirusa mnie 4 dzien juz biore antybiotyk i nie pomaga, a wczoraj ja zaraziłam męża który jest 1 dzień na antybiotyku:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: planowaliśmy jutro super rodzinny wypad do Zoo super pogoda atrakcje i du.... ja nie mam siły się ruszac co dopiero łazić po Zoo, mój M umiera jak to facet a całej sprawczyni pozostał tylko kaszel:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:czuje sie jakby mnie walec drogowy rozjechał MASAKRA

Kadia napewno wszystko bedzie dobrze trzymamy kciuki:tak:
My również najserdeczniejsze życzenia z okazji DNIA DZIECKA wszystkim pociechom:-)
a ja jestem wściekłaaaaaa:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:w zeszła sobote Zuzia zachorowała znowu antybiotyk i planowana wycieczka do Zoo sie nie odbyła, dobrze że padał deszcz nie było przykro, Zuzia po dwóch dniach sprzedała wirusa mnie 4 dzien juz biore antybiotyk i nie pomaga, a wczoraj ja zaraziłam męża który jest 1 dzień na antybiotyku:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: planowaliśmy jutro super rodzinny wypad do Zoo super pogoda atrakcje i du.... ja nie mam siły się ruszac co dopiero łazić po Zoo, mój M umiera jak to facet a całej sprawczyni pozostał tylko kaszel:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:czuje sie jakby mnie walec drogowy rozjechał MASAKRA

DZIEKUJEMY BARDZO!!!
ALE WY TEZ NIE MA CIE WESOŁO TAKA POGODA A WY CHORZY, ALE MAM NADZIEJĘ ŻE SZYBKO DO ZDROWIA WRÓCICIE, UCALOWANIA OD NAS !!! :tak::-)

reklama
Czesc wszystkim z ranka

Maly jakos przespal noc, oczywiscie przez ten katarek budzil sie 2razy wiecej na cycusia:blink: Jest wesolutki pomimo katarku, jedyna rzecz pocieszajaca.

Kadia to mialas stresa!!!!!!!!!!!!! i jak z siusianiem?? musze isc dzis do apteki i kupic te kropelki, my mamy disne mar ale czy sa dobre, trudno powiedziec bo nie mam porownania.
bara szybkiego powrotu do zdrowia, nie daj sie wirusowi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry