reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dzień dobry! Witam i ja!!!!
Jednak życie jest trochę sprawiedliwe:tak: Pospałyśmy dzisiaj do 9.33:-) Oczywiście była pobudka w nocy na mleczko i nad ranem na łobuzowanie (ok 1,5 godziny), ale później mała się zmęczyła i myk z nią do łóżka:-D
Właśnie wróciłyśmy ze spaceru-fatalna pogoda, wieje:-( Basia zasnęła w wózku, a więc wykorzystuję chwilę na BB...
Troszeczkę posprzątałam (odkurzanie i takie tam), ale jeszcze została łazienka i rozwieszenie prania (nie wspominając o ściągnięciu poprzedniego:crazy:)

Aneta-
pisałam już o szpitalu, a tutaj tylko dodam, że to Ty jesteś mamą i Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Twojego dziecka... Jesteś z Kubusiem na codzień i widzisz jak się rozwija i myślę, że podejmiesz dobrą decyzję:-)
Beti-na ból głowy albo kawka, albo tabletka;-)
Agnieszka-ja bym chyba zabiła mojego M, jakby mnie obudził żebym mu kawę robiła:-D Mam nadzieję, że gorączki już nie ma...
Pusia-a co u Was ciężka nocka była, ze padnięta jesteś?:sorry:
Anielap-doskonale Cię rozumiem-ja też zawsze szaleję z niepokoju jak Basia choruje:szok: Mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej:tak:
Dziewczynki życzę Wam Wesołych Spokojnych Świąt:-)

Fajnie , że troszkę pospałyście.
Ja zmęczona bo Kapselek jak zawsze (ostatnio:-() budzi się minimum 3 razy w nocy - koło 1 potem koło 3 koło 5 no a potem 6:30 (ale to juz uznaje za rano ;-)). Za każdym razem jest karmionko które trochę trwa więc mojego spania w tym wszystkim jest tak naprawdę niewiele :-:)baffled:. Co najgorsze od tej 6:30 teraz dopiero usnął tylko znając życie zaraz się obudzi :wściekła/y:. A jeszcze dziś jazda około 3 godzin w samochodzie (mam nadzieję, że podróż jakoś miło minie). Już prawie nas całkiem spakowałam i tylko czekamy na Mężulka i w drogę ...:tak:

reklama
hej gdzie jesteście? pewnie szykujecie speecjały, ja jutro kończę bo nie lubie sałatek robić tak wcześnie.
dziś cały dzień u rodziców byłamm, super spedziłam dzień:-) lubie tam jeździc.

Maksio juz spi, wstał dzis przed 6 rano, potem zasnął po 10 rano spał do 12.20 i teraz juz smacznie spi, a ja mam czas na necik.
zaraz kończe robic pisanki:-D

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją
budzącej się do życia wiosny
i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości
płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego
w gronie najbliższych osób,

iptem0.jpg

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją
budzącej się do życia wiosny
i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości
płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego
w gronie najbliższych osób,

iptem0.jpg

Ale śliczny świąteczny Kubuś :-D:-D
Dokładam się do tych pięknych życzeń :tak::tak:

My już od wczoraj u rodziców.
Dziś Kacperek będzie pierwszy raz świecić jajeczka hihi mam nadzieje, że nie zacznie padać bo niebo zachmurzone
:-(.

Pozdrawiam i buziaki dla Was i waszych słodkich Pociech :tak::-)

Smacznego jajeczka, mokrego dyngusa i bardzo szczodrego zająca czyli zdrowych, rodzinnych i wesołych świat Życzy Basia Łukasz i Zuzia:tak:

ide kończyć przygotowania świąteczne, bo jeszcze troche roboty mi zostało, smarkamy dalej juz mam dosc tych chorób, wszystkim chorowitkom ZDRÓWECZKA

witam i ja:)

sałatka nr 1 zrobiona, ciasto prawie też, jajka poswięcone, pod wieczór zrobie sałatke nr2 i ide spać:-)

ZDROWYCH WESOŁYCH POGODNYCH SWIAT!;-)

Ale pustooooo:szok:ja juz świętuje, wszystko zrobione Zuzia śpi, jeszcze tylko mąż z tyrki wróci i świeta:tak::-) jutro raczej nie zajrze bo do teściów jedziemy na śniadanie i nie wiem ile nam zejdzie:tak: wolałabym zostac w domu tzn. żeby oni do nas przyjechali ale nie ma takiej opcji:tak:wiec szybko bede wiać bo wiadomo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:-):tak:jeszcze raz wesołego Alleluja

Mamuski dla Was i Waszych rodzin !!!

............@..@..@........@...@...@
........@............@....@...............@
........@.......(\(\....@...../)/)........@
..........@.....(=':')........(':'=).......@
............@...(..(")(")..(")(")..)...@
................@.....................@
....................@.............@
............... .........@.....@
.............................@

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Witam się z Wami świątecznie:tak:
Ale ja niestety w niedobrym nastroju...:-:)no: Mieliśmy wszystko zaplanowane na święta, a tu oczywiście plany nie wypaliły. Dzisiaj w nocy Basia dostała wysokiej gorączki i musieliśmy zostać w domu... Wprawdzie przyjechali teściowie z rodzinką od strony M, ale martwię się o małą i święta w ogóle mnie nie cieszą:-:)szok: Jak się nie poprawi do jutra to trzeba będzie wezwać pediatrę...
Mam nadzieję, że u Was lepiej i bez podobnych rewelacji. Pozdrawiam:-)

reklama
Kasiu nie ty jedna, ja dzisiaj byłam z moja mamą na ostrym dyżurze okulistycznym, i mama została w szpitalu, najprawdopodniej w środę będzie miała operacje na oko:-(na jedno juz nic nie widzi, i teraz bedą operować to drugie:-:)-:)-(boję bardzo ale muszę byc silna:-:)-(proszę trzymajcie kciuki za mnie i moją mamę:-:)-(

Do góry