kadia2
Fanka BB :)
Co się dzieje? Ciągle jakieś choróbska...
Kadia zdrówka życzymy małemu.
Kasiu a jak Basia?
I niech Maksiu tez walczy z katarem.
dziekujemy bardzo i wam również zyczymy
Cześć dziewczyny!
My już po wizycie u lekarza. Z Basią wszystko ok-jakiś wirus Mimo, że dwa tygodnie wcześniej też był jakiś inny i że mała jest bardzo podatna, ale szybko sobie z nimi radzi, bo po gorączce ani śladu i nie trzeba podawać antybiotyku, ani żadnych innych leków. A takich infekcji dziecko może złapać nawet 12 w ciągu roku i to jest norma (za nami już 4)
Pytałam jeszcze o brak apetytu Basi i jej wagę, no i dał skierowanie na badanie moczu, krwi i TSH (zdaje się tarczyca). Zobaczymy co wyjdzie.
Jestem zadowolona z wizyty:-)Przez dwa dni mamy jeszcze nie wychodzić na dwór, żeby czegoś nowego nie złapała.
A poza tym nocka do du..... Mała obudziła się przed 1 i nie spała do 3 A później pobudka o 6... Chyba od dzisiaj też zastosujemy Anetkową metodę i pójdziemy spać do salonu
MamaOlivkiINelci-Witaj! Zapraszamy do odwiedzania nas i pisania:-)
Beti-widzę, że większość dzieci chora-życzę zdrówka dla synka
Agnieszka-Basi wyszły pierwsze ząbki jak miała 4,5 miesiąca, ale słyszałam, że już 3 miesięczne niemowlę może ząbkować
Aneta-jeszcze raz gratulacje dla Was i Kubusia
Kadia-jak u Was z gorączką? Mam nadzieję, że lepiej...
Anielap-fajnie, że Zuzia już zdrowa-u Was chyba też był jeden wirus po drugim jak u nas
Bara-trzymam kciuki za mamę i operację
bylismy dzisiaj jednak u lekarza pomimo że niby tylko temperature i ma i okazało sie że ma gorączkę trzydniową tak wskazuja wszystkie objawy które ma !!!!
i wam kochana i wszystkim mamusiom i dzieciom zyczymy zdrówka !!!!
a to kochane zrobione w ostatnie swieta