kadia2
Fanka BB :)
anielap chciałam ci powiedziec ze tez na uczelni miałam zajęcia z czamarą!!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Antonek jak Antonek ;-) już na nogach, szaleje, przestawia, lata, krzyczy i mi porządki w komodach robi jeden plus, że już swojego wózka nie liże ;-) bo nie wiedziałam gdzie go ustawiać/chować ;-)
KADIA ja bym z chęcią wróciła do pracy, ale nie mam do czego :-( ciagle szukam, a ofert w moim zawodzie jest tyle co nic :-(
a jezeli to nie tajemnica to jaki masz zawód???
;-) super, że film wam sie podobał
Fanie że w kinie wam się podobało
...
z rozlixzeniem to zeczywiscie kicha ja tez nie lubie tych urzedów skarbowych, ale w końcu nam cos maja oddac ale tylko dlatego że mozemy sobie odliczyc ulge odsetkową i na dzieciA ja w kiepskim nastroju jestem:-no: Po pierwsze M w pracy, a my same w domku... Po drugie dostałam dzisiaj rozliczenie roczne za sprzedaż akcji i muszę zapłacić prawie 3 tys. podatku (z moich wcześniejszych wyliczeń wychodziła kwota o połowę niższa) Nie wiem skąd wezmę taką kwotę (szczególnie, że teraz żyjemy tylko z jednej pensji)... A po trzecie-byłam dzisiaj na nauce jazdy i nic mi nie wychodziło-instruktor powiedział, że nie jest zadowolony z postępów moich (bo chyba całkowicie ich brak)
Pusia-smutno z powodu pieska-dobrze, że czas goi rany...
Neo-witaj!
Gingeros-zobaczysz co się będzie działo jak Antonek zacznie chodzić
Kadia-ja też Ci zazdroszczę pracy-ja chyba wracam w maju, ale u nas nie ma opcji babciowej, bo obie pracują
Anielap-czekamy na zdjęcia a co u Ciebie, bo chyba Cię dzisiaj tutaj nie było...
hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!