reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Antonek jak Antonek ;-) już na nogach, szaleje, przestawia, lata, krzyczy i mi porządki w komodach robi :angry: jeden plus, że już swojego wózka nie liże ;-) bo nie wiedziałam gdzie go ustawiać/chować ;-)

KADIA ja bym z chęcią wróciła do pracy, ale nie mam do czego :-( ciagle szukam, a ofert w moim zawodzie jest tyle co nic :-(

;-) super, że film wam sie podobał :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny, jutro wracam do pracy, nie wiem jak sobie poradzę, no ale muszę pracować. Mój synek ma ponad 2,5 roku. W poniedziałek rano lecę zapisać go do przedszkola. Mam nadzieje, że się dostanie na Starogajową (Przedszkole nr 10).

Fanie że w kinie wam się podobało

A co to jest ten Berek ??
Kacper dziś spał 7 godzin w nocy non stop :tak: ale za to teraz w dzień jeszcze nic nie spał

A teraz smutniej ... Figi już z nami nie ma (jestem teraz u rodziców. Wczoraj tu przyjechaliśmy Figa normalnie na nas czekała pożegnałam się z nią płakałam jak bóbr i nie tylko ja wszyscy :( ale sie męczyła bidulka. Tata z moją najstarszą siostrą pojechali do weterynarza ale ... nie trzeba było jej usypiać bo odeszła sama na rękach mojego taty kiedy czekali w poczekalni. Wszyscy stwierdziliśmy, że czekała żebyśmy zdążyli dojechać i po prostu odeszła. W domu teraz cicho co chwile ktoś się łapie na tym że chce ją zawołać do czekać ale jej już nie ma...

A ja w kiepskim nastroju jestem:-:)no: Po pierwsze M w pracy, a my same w domku... Po drugie dostałam dzisiaj rozliczenie roczne za sprzedaż akcji i muszę zapłacić prawie 3 tys. podatku (z moich wcześniejszych wyliczeń wychodziła kwota o połowę niższa:baffled:) Nie wiem skąd wezmę taką kwotę (szczególnie, że teraz żyjemy tylko z jednej pensji)... A po trzecie-byłam dzisiaj na nauce jazdy i nic mi nie wychodziło-instruktor powiedział, że nie jest zadowolony z postępów moich (bo chyba całkowicie ich brak):angry::angry::wściekła/y::no:

Pusia-smutno z powodu pieska-dobrze, że czas goi rany...
Neo-witaj!
Gingeros-zobaczysz co się będzie działo jak Antonek zacznie chodzić:szok::-D
Kadia-ja też Ci zazdroszczę pracy-ja chyba wracam w maju, ale u nas nie ma opcji babciowej, bo obie pracują:sorry2:
Anielap-czekamy na zdjęcia:tak: a co u Ciebie, bo chyba Cię dzisiaj tutaj nie było...

hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!

Widzę, że tutaj dzisiaj pustki... Nie będę więc sama do siebie pisała:sorry2: Widać, że weekend się zaczął. Pozdrawiam gorąco, a Ciebie Olcia i Milenkę szczególnie-KURUJCIE SIĘ!!!:tak:

Antonek jak Antonek ;-) już na nogach, szaleje, przestawia, lata, krzyczy i mi porządki w komodach robi :angry: jeden plus, że już swojego wózka nie liże ;-) bo nie wiedziałam gdzie go ustawiać/chować ;-)

KADIA ja bym z chęcią wróciła do pracy, ale nie mam do czego :-( ciagle szukam, a ofert w moim zawodzie jest tyle co nic :-(

a jezeli to nie tajemnica to jaki masz zawód???

;-) super, że film wam sie podobał :-D:-D:-D

ale fajnie ze tak sobie wychodzicie i sie spotykacie:-)

Fanie że w kinie wam się podobało

...

A ja w kiepskim nastroju jestem:-:)no: Po pierwsze M w pracy, a my same w domku... Po drugie dostałam dzisiaj rozliczenie roczne za sprzedaż akcji i muszę zapłacić prawie 3 tys. podatku (z moich wcześniejszych wyliczeń wychodziła kwota o połowę niższa:baffled:) Nie wiem skąd wezmę taką kwotę (szczególnie, że teraz żyjemy tylko z jednej pensji)... A po trzecie-byłam dzisiaj na nauce jazdy i nic mi nie wychodziło-instruktor powiedział, że nie jest zadowolony z postępów moich (bo chyba całkowicie ich brak):angry::angry::wściekła/y::no:

Pusia-smutno z powodu pieska-dobrze, że czas goi rany...
Neo-witaj!
Gingeros-zobaczysz co się będzie działo jak Antonek zacznie chodzić:szok::-D
Kadia-ja też Ci zazdroszczę pracy-ja chyba wracam w maju, ale u nas nie ma opcji babciowej, bo obie pracują:sorry2:
Anielap-czekamy na zdjęcia:tak: a co u Ciebie, bo chyba Cię dzisiaj tutaj nie było...
z rozlixzeniem to zeczywiscie kicha ja tez nie lubie tych urzedów skarbowych, ale w końcu nam cos maja oddac ale tylko dlatego że mozemy sobie odliczyc ulge odsetkową i na dzieci:-D

a jeżeli chodzi o babcie to super jak sie moze skorzystac z ich pomocy , my mamy jedna ale akurat na emeryturze!!

reklama
hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!

oj bidulki kurujcie sie obie, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia:tak:

Do góry