Oj znowu choróbska, dużo dużo zdróweczka dla Olcii i Milenki, szybko sie kurujciea ja dzisiaj ide na imieniny, nie chce mi sie ale wole to niz siedzenie samej w domu bo M w pracy do nocya co do Berka to jestem chetna bo jeszcze nigdy nie byłam tam a słyszałam wiele dobtrego:-)
reklama
Oj znowu choróbska, dużo dużo zdróweczka dla Olcii i Milenki, szybko sie kurujciea ja dzisiaj ide na imieniny, nie chce mi sie ale wole to niz siedzenie samej w domu bo M w pracy do nocya co do Berka to jestem chetna bo jeszcze nigdy nie byłam tam a słyszałam wiele dobtrego:-)
Dziewczyny a co to jest ten Berek bo ja nie wiem
to takie centrum zabaw i rozwoju dla dzieci!! :-) na ul. Sienkiewicza BEREK Centrum Rozwoju Dziecka. Zaj
anielap chciałam ci powiedziec ze tez na uczelni miałam zajęcia z czamarą!!!!!:-)
Ja pana Czamarę miałam okazję widywać jedynie na akademiach:-) On nie prowadzi zajec w swojej szkole...:-)
Antonek jak Antonek ;-) już na nogach, szaleje, przestawia, lata, krzyczy i mi porządki w komodach robi jeden plus, że już swojego wózka nie liże ;-) bo nie wiedziałam gdzie go ustawiać/chować ;-)
No właśnie, co tu zrobić z tym cholernym wózkiem. Moja Zuzka codziennie myje kółka, aż błyszczą
hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!
Ojejkujej:-( Biedactwa... Tulimy Was cieplutko i szybko zdrowiejcie...
Długo nas nie było bo sie woziłysmy z Zuzką po koleżankach... Troszkę Was czytałam ale sił brakowało by pisać...
kadia2
Fanka BB :)
Ja pana Czamarę miałam okazję widywać jedynie na akademiach:-) On nie prowadzi zajec w swojej szkole...:-)
No właśnie, co tu zrobić z tym cholernym wózkiem. Moja Zuzka codziennie myje kółka, aż błyszczą
Ojejkujej:-( Biedactwa... Tulimy Was cieplutko i szybko zdrowiejcie...
Długo nas nie było bo sie woziłysmy z Zuzką po koleżankach... Troszkę Was czytałam ale sił brakowało by pisać...
HEJ WITAM!!!!!!
JA WIEM ZE U SIEBIE NIE PROWADZI ALE JAK STUDIOWAŁAM TO ON JESZCZE BYŁ PRACONIKIEM AWF-U
to takie centrum zabaw i rozwoju dla dzieci!! :-) na ul. Sienkiewicza BEREK Centrum Rozwoju Dziecka. Zaj
A to już wiem ) u nich Kacperkowi kupiliśmy na chrzciny taka liczynogą [URL]http://www.berek.pl/cgibin/shop?info=LFLN&sid=5efc255c
Olcia jak Wasze zdrówko?
I wogóle co Was?
Moja Zu dziś cały dzień bardzo marudna... A wieczorem gorączka. Nasza pierwsza....:-( I dylemat czy to może w końcu zęby, czy jakieś choróbsko. :-(
pozdrawiamy....
I wogóle co Was?
Moja Zu dziś cały dzień bardzo marudna... A wieczorem gorączka. Nasza pierwsza....:-( I dylemat czy to może w końcu zęby, czy jakieś choróbsko. :-(
pozdrawiamy....
Olcia jak Wasze zdrówko?
I wogóle co Was?
pozdrawiamy....
hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!
Kobitki życzę zdrówka dla Was i Waszych Skarbów.
U nas przez weekend byli moi Rodzice było fajowo
U nas przez weekend byli moi Rodzice było fajowo
Pusia to ja Ci powiem że mieszkam we Wrocławiu juz 8lat i ani razu moja mama nie była u mnie. A mieszka 60km od Wrocławia... Ciągle jej nie po drodze...
A martwię sie bardzo o małą Zu. Kurczę, może to te ostatnie wojaże tak na nią wpłynęły...:-( Lecimy jutro do lekarza... I oby to były już te zęby...
A martwię sie bardzo o małą Zu. Kurczę, może to te ostatnie wojaże tak na nią wpłynęły...:-( Lecimy jutro do lekarza... I oby to były już te zęby...
reklama
kadia2
Fanka BB :)
Olcia jak Wasze zdrówko?
I wogóle co Was?
pozdrawiamy....
KOCHANA OBSTAWIAM ŻE TO ZĘBY!!!! NASZ JAK WCZORAJ OD 23 ZACZĄŁ MARUDZIC TAK SOBIE NIE SPAŁ I MARUDZIŁ DO RANA , PADAMY DZISIAJ , NADODATEK ZASNĄŁ OKOLO 10 NA 40 MIN, NO PO OBIADKU ZASNĄŁ NA 2 GODZ , ALE ZOBACZYŁAM DWÓJKI NA GÓREZ I NA DOLE WIĘĆ BEDZIE 8 ZĘBÓW , ALE CZEMU TYLE NARAZ!!! BIEDNY ON I MY!!! WIĘC KOCHANA TRZYMAM KIUKI POWOLI I BEZBOLEŚNIE !!!!