reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj znowu choróbska, dużo dużo zdróweczka dla Olcii i Milenki, szybko sie kurujcie:tak:a ja dzisiaj ide na imieniny, nie chce mi sie ale wole to niz siedzenie samej w domu bo M w pracy do nocy:tak:a co do Berka to jestem chetna bo jeszcze nigdy nie byłam tam a słyszałam wiele dobtrego:-):tak:

reklama
Oj znowu choróbska, dużo dużo zdróweczka dla Olcii i Milenki, szybko sie kurujcie:tak:a ja dzisiaj ide na imieniny, nie chce mi sie ale wole to niz siedzenie samej w domu bo M w pracy do nocy:tak:a co do Berka to jestem chetna bo jeszcze nigdy nie byłam tam a słyszałam wiele dobtrego:-):tak:

Dziewczyny a co to jest ten Berek bo ja nie wiem :(

anielap chciałam ci powiedziec ze tez na uczelni miałam zajęcia z czamarą!!!!!:-)

Ja pana Czamarę miałam okazję widywać jedynie na akademiach:-) On nie prowadzi zajec w swojej szkole...:-)​

Antonek jak Antonek ;-) już na nogach, szaleje, przestawia, lata, krzyczy i mi porządki w komodach robi :angry: jeden plus, że już swojego wózka nie liże ;-) bo nie wiedziałam gdzie go ustawiać/chować ;-)

No właśnie, co tu zrobić z tym cholernym wózkiem. Moja Zuzka codziennie myje kółka, aż błyszczą:-D:-D

hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!

Ojejkujej:-( Biedactwa... Tulimy Was cieplutko i szybko zdrowiejcie...​

Długo nas nie było bo sie woziłysmy z Zuzką po koleżankach... Troszkę Was czytałam ale sił brakowało by pisać...​

Ja pana Czamarę miałam okazję widywać jedynie na akademiach:-) On nie prowadzi zajec w swojej szkole...:-)​

No właśnie, co tu zrobić z tym cholernym wózkiem. Moja Zuzka codziennie myje kółka, aż błyszczą:-D:-D

Ojejkujej:-( Biedactwa... Tulimy Was cieplutko i szybko zdrowiejcie...​

Długo nas nie było bo sie woziłysmy z Zuzką po koleżankach... Troszkę Was czytałam ale sił brakowało by pisać...​

HEJ WITAM!!!!!!
JA WIEM ZE U SIEBIE NIE PROWADZI ALE JAK STUDIOWAŁAM TO ON JESZCZE BYŁ PRACONIKIEM AWF-U

Olcia jak Wasze zdrówko?
I wogóle co Was?

Moja Zu dziś cały dzień bardzo marudna... A wieczorem gorączka. Nasza pierwsza....:-( I dylemat czy to może w końcu zęby, czy jakieś choróbsko. :-(
pozdrawiamy....​

Olcia jak Wasze zdrówko?
I wogóle co Was?

Moja Zu dziś cały dzień bardzo marudna... A wieczorem gorączka. Nasza pierwsza....:-( I dylemat czy to może w końcu zęby, czy jakieś choróbsko. :-(
pozdrawiamy....​

hej mamuski, ja na chwile... mam angine, Mili ma jakas infekcje bakteryjna (wyszlo w badnaiu krwi) i stad goraczka juz 3 dni do 40 stopni dochodzi.... obie na antybiotyku :-( w kinie goraczka sie zaczela a wczoraj od 22 do 00 probowalismy zbic miala 40 stopni i dreszcze i w ogole strasznie wygladala :-( jak spadla goraczka Mili zaczela plakac, strasznie drarla sie 2 godziny!!! jestem w okropnym stanie, psychicznym i gardlo strasznie mnie boli, trzymajcie kciuki za szybkie ozdrowienie!!

Kobitki życzę zdrówka dla Was i Waszych Skarbów.

U nas przez weekend byli moi Rodzice było fajowo :tak:

Pusia to ja Ci powiem że mieszkam we Wrocławiu juz 8lat i ani razu moja mama nie była u mnie:no:. A mieszka 60km od Wrocławia... Ciągle jej nie po drodze...

A martwię sie bardzo o małą Zu. Kurczę, może to te ostatnie wojaże tak na nią wpłynęły...:-( Lecimy jutro do lekarza... I oby to były już te zęby...

reklama
Olcia jak Wasze zdrówko?

I wogóle co Was?​

pozdrawiamy....​

KOCHANA OBSTAWIAM ŻE TO ZĘBY!!!! NASZ JAK WCZORAJ OD 23 ZACZĄŁ MARUDZIC TAK SOBIE NIE SPAŁ I MARUDZIŁ DO RANA , PADAMY DZISIAJ , NADODATEK ZASNĄŁ OKOLO 10 NA 40 MIN:szok:, NO PO OBIADKU ZASNĄŁ NA 2 GODZ , ALE ZOBACZYŁAM DWÓJKI NA GÓREZ I NA DOLE WIĘĆ BEDZIE 8 ZĘBÓW , ALE CZEMU TYLE NARAZ!!! BIEDNY ON I MY!!! WIĘC KOCHANA TRZYMAM KIUKI POWOLI I BEZBOLEŚNIE !!!!:tak:

Do góry