Kadia oby to zęby były. Niestety nic jeszcze na dziąsłach nie widac.:-( I musze powiedzieć że w końcu, no bo 9miechów wkrótce nam wybija, a my bezzębne jeszcze...
A u Was aż 8 naraz...

Hmmm... Współczuję?
A u Was aż 8 naraz...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie nazywam sie Beata jestem mama prawie 2 letniego Maksia. jestem z Wrcławia mieszkam tu od urodzenia. pozdrawiam i myslę ze fajnie mi tu z wami bedzie.
Kadia oby to zęby były. Niestety nic jeszcze na dziąsłach nie widac.:-( I musze powiedzieć że w końcu, no bo 9miechów wkrótce nam wybija, a my bezzębne jeszcze...
A u Was aż 8 naraz...Hmmm... Współczuję?
witajcie nazywam sie Beata jestem mama prawie 2 letniego Maksia. jestem z Wrcławia mieszkam tu od urodzenia. pozdrawiam i myslę ze fajnie mi tu z wami bedzie.
dzieki kchana!!! ale niemrtw sie twoja bedzie miala zdrowe i piekne zęby!!!a tak w ogóle to nie jest późno jest ok e jej tak wychodza zęby, nie musisz widzieć ale jak ma takie napuchniete i czerwone to to i lada moment zobaczysz!!!!
Pusia to ja Ci powiem że mieszkam we Wrocławiu juz 8lat i ani razu moja mama nie była u mnie. A mieszka 60km od Wrocławia... Ciągle jej nie po drodze...
A martwię sie bardzo o małą Zu. Kurczę, może to te ostatnie wojaże tak na nią wpłynęły...:-( Lecimy jutro do lekarza... I oby to były już te zęby...
A u Was aż 8 naraz...Hmmm... Współczuję?
chcialam sie przywitac :-)
od 4 lat mieszkam w obornikach Slaskich, wczesniej we Wroclawiu ale nadal baaardzo czesto tam bywam