reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

A ja jestem bez mojego małego gada ;-)
wysłany na ferie ... ale dzisiaj już powrót ...

kurcze ja już nie pamiętam jak to jest wstawać w nocy
karmić w nocy ... hehe .. "stare" dobre czasy ;-)

gingeros bardzo chętnie ... i jestem zdecydowanie za :-D
ale nadal nie odpowiedziałaś mi na pytanie :rofl2:

kasia mogłyśmy sie w parku mijać :-D ale że różnica wieku spora to ja w piaskownicy a Ty z wóziem ;-)

pusia kto wie kto wie ... ja bywam w okolicach ulicy hm słonecznej ??

reklama
Witam wszystkie nowe mamy:-) ja wczoraj nie dałam rady wejść bo wróciłam z pracy to wziełam się za pichcenie z ZUzolina czyli wszystko to co normalnie trwało by 5 min trwało 15:tak:ale niech sie dziewczyna uczy, poza tym ona tez dostała prezent od tatusie wiec udział w kolacji walentynkowej musiała brac:-D mój m pracował do 22 wiec walentynki były domowe, więc ja zrobiłam kolacje z deserem a dostałam piękny bukiet kwiatów a jakies wyjscie bedzie w innym terminie;-):-)Anielap wiem co to znaczy problem z kompem i dzieki bogu mam to juz za soba:tak: a z tym wiekiem to sie chyba umówiłyście;-):-D zaraz jade do pracki wiec moze wpadne wieczorkiem pozdrawiam

Ależ SPARTUSIU przecięż ci mówię, żeś mi mignęła na forum ;-) chyba ten noworodek czyjakoś tak ;-) tak przypadkiem tam wpadłam i od razu ciebie wypatrzyłam :-D znając twojego maila nie miałam problemów z rozpoznaniem :laugh2:

nocnego karmienia i ja już nie pamiętam :-) ale wstawanie nocne i nam sie przytrafia, bo mój paniczyk w nocy raczkuje i muszę go wyciągać z przeróżnych części łóżeczka :laugh2: bo stęka jak wyjść nie może :laugh2: i pomyśleć, że raczkuje przez sen :-D:-D:-D

Witam wszystkie nowe mamy:-) ja wczoraj nie dałam rady wejść bo wróciłam z pracy to wziełam się za pichcenie z ZUzolina czyli wszystko to co normalnie trwało by 5 min trwało 15:tak:ale niech sie dziewczyna uczy, poza tym ona tez dostała prezent od tatusie wiec udział w kolacji walentynkowej musiała brac:-D mój m pracował do 22 wiec walentynki były domowe, więc ja zrobiłam kolacje z deserem a dostałam piękny bukiet kwiatów a jakies wyjscie bedzie w innym terminie;-):-)Anielap wiem co to znaczy problem z kompem i dzieki bogu mam to juz za soba:tak: a z tym wiekiem to sie chyba umówiłyście;-):-D zaraz jade do pracki wiec moze wpadne wieczorkiem pozdrawiam

Witaj :)):-):tak:
A tak w ogóle to gdzie pracujesz, że o w południe idziesz do pracy??

Witajcie...
Pusia7 no tylko pozazdrościć takiej nocki i życzyć aby tak już zostało:tak: Więc mocno ściskamy kciuki i życzymy:-)
U nas niestety nocki są okropne. Zuzka budzi się tak często, że nie jestem w stanie policzyć ile razy do niej wstaję:-( Kasiu, więc dzielę się z Tobą resztkami mojej energi;-)
A z tym rocznikiem to naprawdę wyszło:-D, dużo nas tu tych dwudziestoósemek:-D

hej mamuski :) pozdrawiam wszystkie mamusi i witam te ktore dopiero do nas zawitaly!!! :)

podaje moj e-mail i zapraszam do wysylania zaproszen na NK :) po mailu chyba mozna nie? i mamuski ktore robily zdjecia i maja moja Miluske na nich prosze o wyslanie :) dziekuje za wszystkie komplementy :) wasze dzieciaczki tez sa boskie!!!

mi stuknie 26 w tym roku :)

Mieeszkam w srodmiesciu :) i chetnie na spacerek sie umowie!!

reklama
Do góry