reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
A Jak tam Twoja córcia?????

Dziś miała super dzionek. Niestety zamiast na spacerek musiałam z nią pojechać do supermarketu. Jutro jedziemy na urodzinki do mojej 8letniej kuzynki i musiałam kupić prezent. Niestety wymarzonego żółwia nie kupiłam:-(

Ząbków jeszcze nie mamy i nie raczkujemy... Ach... i nocek też nie przesypiamy:no:
A oto mój ośmiomiesięczniak:-) :

Dziś miała super dzionek. Niestety zamiast na spacerek musiałam z nią pojechać do supermarketu. Jutro jedziemy na urodzinki do mojej 8letniej kuzynki i musiałam kupić prezent. Niestety wymarzonego żółwia nie kupiłam:-(

Ząbków jeszcze nie mamy i nie raczkujemy... Ach... i nocek też nie przesypiamy:no:
A oto mój ośmiomiesięczniak:-) :

Z zabkami sie nie przejmuje przyjdzie czas to będą:-),

ja dopiero od niedawna przesypiam nocki więc tym się nie martw , jak bedzie w podstawówce to bedzie przesypiać i nie bedzie chciała wstac rano:-D, a że nie raczkuje tez ma czas Klaudia jak miala prawie 10 m zaczeła raczkowac a chodzic jak 14 m, natomiast akurat mam taki zawód a nie inny i troszke sie znam na tych sparawach i jak zawczesnie dziecko tupta wstaje to nic dobrego a moj ma 8.5 m i staje gdzie sie da i tupta przy meblach , a mógłby jeszce poczekać :tak:, więc nie przemuj sie jest sliczna dziewczynka i ma jeszcze czas na wszystko:-)

Właściwie to ja się cieszę że ona taka niemobilna jeszcze:-D Dzięki temu obejrzałam prawie cały film w kinie:-D

A zdradzisz czym się zajmujesz?​

hej
Ja mam jakiś dziś kiepski dzień ...wszystko mnie złości i jeszcze mam zimno na ustach :-(. Ach jakiś kryzys mam nadzieję że szybko minie ...

reklama
Niech kryzysy od nas spadaj, a jak juz sa to niech szybko mijaja:tak::-) ja mam dobry dzien ale mam gosci na wekend i nie mam jak pisac:-)i nastepny tydzien tez bedzie ciezki, bo w pracy zamieszanie i musze przyjsc cały tydzien od pon. do pt co prawda tylko po 6 godzin ale nie wiem jak to z mała wytrzymamy:sorry::tak:no i z moim bywaniem na bb moze byc kiepsko:tak::-(ale póki co jestem, a w koncu to tylko jeden tydzien i kiedys sie skonczy:tak::-)

Do góry