reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
No to tylko pozazdrościć M:tak: Mój zawsze mówi, że we wszystkim mi ładnie i już wychodzimy ze sklepu... I jak tu można z takim gdzieś wyjść:sorry:
HIHI ach ci faceci z nimi źle bez nich jeszcze gorzej ;-):-D

Witam i ja ciepło i serdecznie.
Tez jest z pięknego Wrocławia
Mieszkam w okolicach dworca głównego :-)

Mam na imie Ania 28 wiosen stuknie w tym roku.
Mam 2 letniego cudo synka Majtysia

i na razie tyle o mnie ... idę się rozejrzeć

Witam serdecznie Ciebie i Syneczka :)) (najstarszy w gronie naszych dzieci:) )

Witajcie dziewczyny!!!Niestety mam awarię kompa, a dokładnie programu javascript i niewiele mogę bez niego zrobić. A mam tyleeee do napisania... Puszcam tu małża, niech mnie to szybko usprawni bo bez bb żyć już nie umiem.Spartusia witaj w naszym gronie.

Powodzenia z komputerem

Witajcie:-) Już jestem:-)
Mam nadzieję, że już mi wszystko sprawnie hula.
W zasadzie też nie na długo, bo mamy z mężem pewne plany na dziś wieczór:tak::zawstydzona/y::-p

Więc cóż to ja chciałam napisać...
Po kolei:​

Gingeros zdjęcia posłane na Tojego maila:tak: Tylko na dwóch fotkach Antonek "rozmawia" z Zuzką:laugh2:

Wesołych walentynek (mijających już powoli) Wam wszystkim życzę. Nawet tym co nie obchodzą:tak: My nie obchodzimy. U nas dzień jak co dzień. Ale jak sobie pomyślę o takim wypadzie do spa. Hmmm.... Zastanawiam się czy nie zacząć obchodzić:tak: Aneta23 super prezencik, fajowy pomysł miał ten Twój małżonek:-)​

Zakupy, zakupy.... Jak już pisałam mój facet to taki statystyczny pod tym względem. Ale czasem się mobilizuje i nawet bardzo pomoże.​

Aneta23 oby się udało. Trzymamy kciuki mocno zaciśnięte.​

Spartusia jesteśmy rówieśniczkami:tak: Ja też 28 w tym roku:-)​

Jessssuu, ale się napisałam... Nie wywalcie mnie tylko za to...;-)​

Anielap i Spartusia-mnie też w tym roku czekają 28 urodziny:) A Spartusia widzę, że mieszkasz gdzieś w moich okolicach

ANIELA dostałam :yes: dziękuję :tak: i chciałam dodać, że Antonek Zuzi wcinał bucika, bo on ma coś nie teges i buty wcina :zawstydzona/y: najbardziej lubi wychodne :-D

ANIU widzisz, i mnie tutaj przywiało z innego forum ;-)

O ja ... Miśka ... hihi
no to już prawie jak w domu :-D

kasia a Ty skądeś ?? Może mijamy się gdzieś na ulicy :-D

gingeros a skąd wiesz że mnie przywiało skądś ;-)a może prosto z domu :-D

reklama
Do góry