reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

O ja ... Miśka ... hihi
no to już prawie jak w domu :-D

kasia a Ty skądeś ?? Może mijamy się gdzieś na ulicy :-D

gingeros a skąd wiesz że mnie przywiało skądś ;-)a może prosto z domu :-D

No do mnie też aż tak strasznie daleko nie masz bo ja z Klaciny czyli można uznać za podobne rejony :tak::baffled:

A tak z ciekawości to na jakim forum się spotkałyście już??

reklama
z misią w ZOO i na noworodku ...

a z gingeros znamy się w realu ... wspólne studia przez jakis czas ;-)

pusia a na klecinie bywam ... jak jest cieplej .. u koleżanki ... tez forumowa znajomość :-D

gingeros do raportu ... gdzieś mnie widziała i sie nie przyznałaś co ??

Witajcie!!!!

Kadia2 to super że już jest lepiej. Zdjęcia są fajowe. To ostatnie również, ale mnie się najbardziej spodobało jak Krystian obejmuje Klaudię.:-)​

Gingeros to napewno będziemy miały o czym rozmawiać:-)​

Bardzo się cieszę z naszego spotkania:-) Do zobaczenia dziewczyny...​
Dzieki ja tez te lubie , a sa bardzo za soba!!!:tak:

Hej widze że spotaknie sie udało skoda że nie mogłam by c z Wami!!!!:-(

Od wczorajn Krystian ma temp 38 ale dzisiaj juz wiem dlaczego widze dwie jedynki górne i dwie dwójki górne (ząbki:-)), a Klaudia kaszle strasznie i mam nadzieje że będzie lepiej.

Serdecznie Was pozdrawiam i Wasze maluchy
Logowanie do nasza-klasa.pl
tez bedzie mi miło jak dołączy któras do mojego grona nie wszystkie jestem wstanie rozpoznać w ns:-). Zapraszam

SPARTUSIU spokojnie, spokojnie :-p przegladałam różne fora kilka lat temu i wpadła mi w oko Spartusia z rocznym (wtedy) Majtysiem ;-)

Hej Witam kobitki :-):-)
Ale Kacperek miał dziś super nockę poszedł spać o 20:30 a obudził sie na cycka dopiero o 5:15 :) i o 5:30 już spał i obudził się o 7:00 :)))

z misią w ZOO i na noworodku ...

a z gingeros znamy się w realu ... wspólne studia przez jakis czas ;-)

pusia a na klecinie bywam ... jak jest cieplej .. u koleżanki ... tez forumowa znajomość :-D

gingeros do raportu ... gdzieś mnie widziała i sie nie przyznałaś co ??

ooo to może kiedyś i my będziemy miały okazje się spotkac ;-):tak::rofl2:

PUSIA tylko pozazdrościć ;-) mój mały cudaczek wstał razem z tatusiem o 6 :wściekła/y: wstałam o 6:50 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Antonek jeszcze pozwolił mi pokimać i bawił sie grzecznie w łóżeczku ;-)

i wylatuje mi znowu w delegację mąż :-( w niedzielę :-( pocieszenie, że w poniedziałek już wraca :-D takie delegacje to ja rozumiem ;-) dłużej niż jeden dzień nie potrafię wytrzymać bez mojej Maciejki :tak:

SPARTUSIU to może na jakiś sparing przed sezonowy sie zgadamy? :laugh2:

kasia a Ty skądeś ?? Może mijamy się gdzieś na ulicy :-D

Spartusia-ja mieszkam naprzeciwko Akademii Ekonomicznej, a więc pewnie możemy się gdzieś mijać:-p

Pusia-ja też zazdroszczę przespanej nocy (a Kacperek przecież jeszcze taki malutki:tak:). A moja mała "potworzyca":happy: obudziła się dzisiaj o 4.40 i dopiero 15 minut temu poszła spać. A ja jestem zombi:baffled: Właśnie piję kawkę, bo chyba nie dam rady. Nawet nie mogę położyć się spać, bo gotuję dla Basi obiad... Poproszę jakąś dawkę energii;-)

reklama
no Kacperek sie juz obudził poczytałam mu bajeczke a teraz cos tam gaworzy do siebie :)):-)

Kasiu przesyłam mnóstwo energiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Do góry