ma_dzi_ulka czy to znaczy ze mieszkasz na lincoln road?my chodzimy tam na zakupy.hihi no to sie rozpisalam uciekam pa
reklama
saszka14
Zaciekawiona BB
Ma_dzi_ulka gdzie dokładnie mieszkasz na Werringtonie?Gdzieś w okolicach tesco?Ja właściwie na Werrington wybieram się tylko kiedy idę do tesco albo do przychodni.U nas na Waltonie jest fajny plac zabaw dla dzieci na przeciwko podstawówki koło Voyagera.Może byśmy się kiedyś tam spotkały?Dzieciaki mogłyby się wyszaleć a my byśmy pogadały.Daj tylko znać kiedy by Ci pasowało bo z tego co piszesz pracujesz.Miłego dnia dziewczyny!
madzia30
mama majki
kurcze tylko ten kryzys kryzys aja tylko wydaje saszka 14 ci w stamford co obcokrajowcow nie lubia to chyba maja nielada problem bo co tam ide droga to z okiem polska muzyka ryczy hehe dziewczyny gdyby ktorach wybierala sie na solarium w peterborough nie bede wchodzic w szczegoly dajcie NAJPIERW znac u mnie na priva. to tak gwoli tematow nie dzieckowych mamy sliczny dzien, zabralismy mala na spacer. reaguje na slonce jak wampirek nie wiem jak to bedzie na naszych nadmorskich wakacjach chyba jej okulary sloneczne kupie. tata nas po drodze wyciagnal na piwko pod parasolkami tak ze czasem pozytek z tych jego nocnych zmian jakis jest pozdrawiam
saszka14
Zaciekawiona BB
Madzia30 masz rację.W Stamford obcokrajowców nie brakuje.Rządzą przede wszystkim Polacy i Węgrzy.Mój małżonek niestety narazie nie ma w sobie na tyle energii żeby z nami chodzić w ciągu dnia na spacerki.Jak tylko wraca z pracy idzie bidok spać.Może jak taka pogoda utrzyma się dłużej będzie czuł się mniej zmęczony.Pozdrawiam!
hej saszka14, my mamy sie przeniesc do hampton vale, takze nie wiem nawet jak daleko jest do was, ale ze my tez jestesmy zmotoryzowane takze nie ma problemu, tym bardziej ze w porownaniu do londynu to Peterborough mozna pokonac wzdluz i wszerz dosc szybko kurcze, jaki czlowiek sie robi wygodny jak juz ma czym tylek wozic - ja juz nawet nieraz z lenistwa pod park podjezdzalam samochodem zeby mala na bujawki zabrac, nie wspomne o zakupach, no chyba ze jest super pogoda, no to wtedy az glupio wozkiem nie jechac...a pogoda mowicie ladna??bo w Polsce teraz jest straszna kupa...tylko spac sie chce
madzia30
mama majki
lulu84 witaj w gronie leniwcow mam cabrio moze mala z tylnego siedzenia bede wietrzyc? tak 10 mil na godzinke nie powinna sie zaziebic hehe. dzis tatusia z nia na spacer wyslalam niech sie wykarze choc juz go podejrzewam ze zawedrowal z wozkiem jakiegos znajomego odwiedzic. moja mala mi nie powie jeszcze ale jak bedzie wieksza haa! zaraz z niej wyciagne pogoda byla cudo i sie spsila ale w tym kraju jednego dnia lato drugiego wiosna tak ze jutro pewnie znow zaswieci. juz niedlugo wiosna wtedy az zyc sie chce i spacerowac tez pozdrawiam spomiedzy sobotnich porzadkow bleee
saszka14
Zaciekawiona BB
Lulu84 Hampton Vale to kawałek od nas.Praktycznie na drugim końcu Peterborough ale jeżeli jesteście zmotoryzowane to może byśmy się kiedys spotkały?Mi chyba dzisiaj wiosna uderzyła do głowy (chociaż pogoda daleka od wiosennej) bo wzięło mnie dzisiaj na porządki wiosenne.Trochę posprzątałam ale wiadomo gotowanie i jedzenie zabiera trochę czasu (w wypadku Zuzi całą wieczność) więc potem sobie odpuściłam.Ciąg dalszy jutro.Mam nadzieję że nie będzie tak wiało to może wezmę się za ogródek.Zabieram się do tego już od jakiegoś czasu i jakoś zebrać się nie mogę...
Ostatnia edycja:
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
saszka14 ja sie zbieram do porzadkow w ogrodku z weekendu na weekend i dalej nic.... a dzis zamiast sprzatac cokolwiek to chodzilam z kolezankami po miescie... tu kawka, tam fajny ciuszek( dla mnie i dla malej) wiec znowu troche wydalam...a moje dziecko uwielbia sklepy wiec mialam chwile spokoju jak sobie sciagala z wieszakow saszka a moze wy ma werrington wpadnecie?? tylko kiedy?? jutro mam wolne ale sie do kosciola wwybieram z mala.... idzie ktoras?? to sie moze na kawe po koscele mowimy??
pozdrwiam....
pozdrwiam....
saszka14
Zaciekawiona BB
Ma_dzi_ulka Tobie to dobrze.Moja Zuza w sklepie długo nie wytrzyma.Zreszta Ona jest teraz na etapie takim że jakby mogła to wogóle by do wózka nie wsiadała tylko sama chodziła.Potem oczywiście jak się zmęczy to najlepiej do mamy na ręce się wepchać a mama to superman i 14 kilo na rękach plus zakupy to dla niej pestka .Póki co staram się jednak zabierac wózek na zakupy ale to już niedługo bo wózek jest do 15 kilo.Nie ma sprawy.Możemy wpaść na Werrington tylko kiedy i gdzie?
reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Saszk14 ja tak jak juz wczesniej pissalam pracuje od pn- pt od 9-17 i czasem musze jakis weekend zrobic.... wiec zadko zdaza mi sie pobyc w domku dluzszy czas....ale teraz juz po pracy tez mozna sie gdzies umowic na spacerek.....moj maz po mnie przyjezdza teraz bo ma nocki wiec jestem w domku tak 17.10 to mozemy sie umowic gdzies pod tesco na werringtonie my mamy tam jakies 10 min pieszo.....
A tak w ogole to jest osma rano i swieci sloneczko.......poprostu az chcialo mi sie z lozka juz wstacoby tak dalej....buziaki dla wszystkich dzieciaczkow!!!!!
A tak w ogole to jest osma rano i swieci sloneczko.......poprostu az chcialo mi sie z lozka juz wstacoby tak dalej....buziaki dla wszystkich dzieciaczkow!!!!!
Podziel się: