reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

reklama
Cześć dziewczyny:-)Emi6 ja mieszkam na Stanground koło Flettonu od centrum kawałek jest ale piechotką 30 minut a jak jest pogoda to spacerek wskazany:tak:Maureen a U Ciebie już dobrze?Pozdrawiam Was :-)

Ja mam dwóch synków, jeden 6 lat a drugi 5 miesięcy:-)a Ty?Czasami chodzę,starszy syn chodzi do szkoły a teraz z młodszym to tak do miasta i z powrotem bo karmię piersią to za dlugo nie pochodzę:tak::-DAle chetnie bym się spotkała z jakąś mamą na ploteczki bo siedzę w domku i troche mi się nudzi;-)A gdzie Ty dokładnie mieszkasz? daleko np.od Asdy:-)

Moje dzieciaczki to mam corcie bedzie miala 3 w styczniu i synka 2 tez w styczniu. No ja od ASDY mam ok 30 min bo mieszkam obok eastfild road. moze wiesz sa tam 3 sklepy z polska zywnoscia obok siebie jeden sie nazywa kubus 2 . To ja tam mieszkam. Ja tez chetnie moge sie spotkac czy na spacer przejsc.

Chyba wiem gdzie mieszkasz ,czy tam też jest salon fryzjerski Wiktoria?Możemy sie spotkać na spacerku np. w centrum?czy masz jakiś pomysł gdzie i kiedy? bo z tą pogodą to tak nieciekawie ale spacerek by się przydał:tak:;-)Może jeszcze jakieś mamusie chętne się spotkac?:-)

reklama
Do góry