reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Hej dziewczyny,

co tu taka cisza jak nie wiem co?
Co u Was?
U nas piékna pogoda i chodzimy po przedszkolu na wielki plac zabaw, ktory mamy po drodze. Wprawdzie zabiera to duzo czasu i odbierajaz amelke z przedszkola kolo 17:30 + plac zabaw jestem domu o 19 - wiec niewiele czasu do nocy zostaje, ale wole to niz siedzenie i ogladanie bajek. No i dziecko lepiej je jak jest wybawione na powietrzu, a to w przypadku niejadka bardzo cenne.

Jak tam Wasze dzieciaki? Pewnie tez cieszá sie ze slonecznych dni :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

My się caly czas ogarniamy po weekendzie i weselu...no i czekamy na następny weekend - ja w pracy tylko w pon, a potem działeczka. Mam nadzieję, że pogoda będzie dobra to chociaż mała się wybiega:) i padnie wieczorem:-D
p.s. gdzies mi suwaczka wcięło...

Ostatnia edycja:
Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!

Proszę o PW.

O ludzie!!!
Od dwóch tygodni nie bylo ani jednego posta!!!
Piszcie co u Was.

Amelka ostatnio nie chce chodzic do przedszkola, jak ja ran maz odprowadza to musi sie z nia niezle barowac, a jak ja ja odbieram to skacze do gory i mowi ze super bylo... Chyba rozchodzi sie o to wstawanie rano, ona by chciala po wstaniu poogladac jeszcze z godzine bajki, druga godzine sie pobawic i dopiero na 11 isc do przedszkola...

Ale zawsze jak ja pytam po powrocie jak bylo to mowi ze fajnie i opowiada co robili.
Szkoda mi tylko meza, bo rano musi z nia przeprawy robic zeby wyjsc...

Piszcie co u Was :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

ja sie ogarniam po dłuuuuuugim weekendzie:) aż 9 dni na działce:p mała szczęśliwa i bruna wróciła jak nie wiem co:) no i góra prania, a pralka popsuta:( ale jakoś mi humor dopisuje - chociaż jak nie popiore to nie będę prasować :-D
weekend zakończył się pełnym sukcesem odsmoczkowania - Uśka nie miała czasu na smoczek, a wieczorem padała jak kawka:-)
A drugim sukcesem jest to, że mała zaczęła mówić "Tak" jak ja pytam czy coś chce:) już nie jest za każdym razem "Nie". Widzę, że zaczyna powoli zdawać sobie sprawę, że mówienie pozwala sie komunikować i że ma w ten sposób wpływ na świat który ją otacza.
Ewafoto u nas tez podobno dzisiaj jakiś kryzys żłobkowy był :-(koło 16 zobaczymy jak ją odbiorę jaki ma humor

reklama
CZesc Kobietki, a ja niestety byłam w szpitalu, miałam pdejrzenie hipotrofii. Całe szczescie okazało sie ze nie jest zle i po 4 dniach mnie wypuscili. Teraz wiecej odpoczywam i koncze przygotowywania do narodzin malutkiej.

Ewa foto u nas jest podobnie z przedszkolem, rano sie nagada ze on nie chce isc, nawet czasem troche zapłacze, a jak jestesmy juz w przedszkolu to leci jak oszalały do sali z usmiechem na ustach i po powrocie tez opowiada i zadowolony jest. Mysle ,że te nasze dzieci musza sobie troche ponarzekac jak my dorosli :D
o niebawem razm pospacerowac...
Czy rzybył ktoś może z północnej częsci Łodzi - radgoszcz? Miłoby było niebawem razm pospacerowac...

Do góry