reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Hej dziewczyny,

co tu taka cisza jak nie wiem co?
Co u Was?
U nas piékna pogoda i chodzimy po przedszkolu na wielki plac zabaw, ktory mamy po drodze. Wprawdzie zabiera to duzo czasu i odbierajaz amelke z przedszkola kolo 17:30 + plac zabaw jestem domu o 19 - wiec niewiele czasu do nocy zostaje, ale wole to niz siedzenie i ogladanie bajek. No i dziecko lepiej je jak jest wybawione na powietrzu, a to w przypadku niejadka bardzo cenne.

Jak tam Wasze dzieciaki? Pewnie tez cieszá sie ze slonecznych dni :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

My się caly czas ogarniamy po weekendzie i weselu...no i czekamy na następny weekend - ja w pracy tylko w pon, a potem działeczka. Mam nadzieję, że pogoda będzie dobra to chociaż mała się wybiega:) i padnie wieczorem:-D
p.s. gdzies mi suwaczka wcięło...

Ostatnia edycja:
Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!

Proszę o PW.

O ludzie!!!
Od dwóch tygodni nie bylo ani jednego posta!!!
Piszcie co u Was.

Amelka ostatnio nie chce chodzic do przedszkola, jak ja ran maz odprowadza to musi sie z nia niezle barowac, a jak ja ja odbieram to skacze do gory i mowi ze super bylo... Chyba rozchodzi sie o to wstawanie rano, ona by chciala po wstaniu poogladac jeszcze z godzine bajki, druga godzine sie pobawic i dopiero na 11 isc do przedszkola...

Ale zawsze jak ja pytam po powrocie jak bylo to mowi ze fajnie i opowiada co robili.
Szkoda mi tylko meza, bo rano musi z nia przeprawy robic zeby wyjsc...

Piszcie co u Was :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

ja sie ogarniam po dłuuuuuugim weekendzie:) aż 9 dni na działce:p mała szczęśliwa i bruna wróciła jak nie wiem co:) no i góra prania, a pralka popsuta:( ale jakoś mi humor dopisuje - chociaż jak nie popiore to nie będę prasować :-D
weekend zakończył się pełnym sukcesem odsmoczkowania - Uśka nie miała czasu na smoczek, a wieczorem padała jak kawka:-)
A drugim sukcesem jest to, że mała zaczęła mówić "Tak" jak ja pytam czy coś chce:) już nie jest za każdym razem "Nie". Widzę, że zaczyna powoli zdawać sobie sprawę, że mówienie pozwala sie komunikować i że ma w ten sposób wpływ na świat który ją otacza.
Ewafoto u nas tez podobno dzisiaj jakiś kryzys żłobkowy był :-(koło 16 zobaczymy jak ją odbiorę jaki ma humor

reklama
CZesc Kobietki, a ja niestety byłam w szpitalu, miałam pdejrzenie hipotrofii. Całe szczescie okazało sie ze nie jest zle i po 4 dniach mnie wypuscili. Teraz wiecej odpoczywam i koncze przygotowywania do narodzin malutkiej.

Ewa foto u nas jest podobnie z przedszkolem, rano sie nagada ze on nie chce isc, nawet czasem troche zapłacze, a jak jestesmy juz w przedszkolu to leci jak oszalały do sali z usmiechem na ustach i po powrocie tez opowiada i zadowolony jest. Mysle ,że te nasze dzieci musza sobie troche ponarzekac jak my dorosli :D
o niebawem razm pospacerowac...
Czy rzybył ktoś może z północnej częsci Łodzi - radgoszcz? Miłoby było niebawem razm pospacerowac...

Do góry