reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

wiem, że wpadam ni z gruszki ni z pietruszki - potrzebuję namiary na jakiegoś dobrego ortopedę dla dzieciaczków. mała dawno śmiga a ja nie byłam z nią na kontroli a wydaje mi się, że lewa nóżka jej ucieka

reklama
Hejka laseczki :)
Co slychac?
Fajnie ze nam sie pogoda robi coraz lepsiejsza :) Chociaż u nas to oznacza za każdym razem plac zabaw po przedszkolu,bo mamy po drodze i Amel nie odpusci jak jest ladnie :)
No jeszcze tydzien i dowiem sie, czy moje dziecko zdalo swoj pierwszy w zyciu egzamin... czy sie dostanie do przedszkola :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

u nas nadal wiatrówka:) ale strasznie sie cieszę, że mała złapała, bo przechodzi bardzo łagodnie:-)troszkę krostek, które raczej jej nie swędzą, bo nie drapie - tylko w lustrze pokazuje, gdzie ma kropeczki:-Dmoze ze 2 raz było lekkie 37,1. Z tego wszystkiego najgorsze, że uwięziona w domq i nie mogła zrozumieć dlaczego nie idzie na spacer - sama zakładała czapkę i buty i szła do drzwi...jutro kontrola i mam nadzieję, że lekarka powie że juz powoli można na dwór. Potem jeszcze tydzien i powrót do żłobka...mam nadzieję, że nie będzie łapała każdej infekcji, bo ja po tej wiatrówce to cały czas dycham - jak to moja mama mówi: nadaje się do uśpienia;-). Kupiłam jej Bioaron baby i zaczyna brać - zobaczymy jaki będzie efekt.
Aniwar ja bedę w przyszłym tygodniu z mała pewnie pod koniec tygodnia (mam nadzieję, że reszte dni jakoś znajdę chętnych do siedzenia z nią) więc dam ci znać i mam nadzieje, że nasz spacer się uda:-)

reklama
Do góry