reklama
Ewafoto
Fanka BB :)
Hejka laseczki
Co slychac?
Fajnie ze nam sie pogoda robi coraz lepsiejsza Chociaż u nas to oznacza za każdym razem plac zabaw po przedszkolu,bo mamy po drodze i Amel nie odpusci jak jest ladnie
No jeszcze tydzien i dowiem sie, czy moje dziecko zdalo swoj pierwszy w zyciu egzamin... czy sie dostanie do przedszkola
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Co slychac?
Fajnie ze nam sie pogoda robi coraz lepsiejsza Chociaż u nas to oznacza za każdym razem plac zabaw po przedszkolu,bo mamy po drodze i Amel nie odpusci jak jest ladnie
No jeszcze tydzien i dowiem sie, czy moje dziecko zdalo swoj pierwszy w zyciu egzamin... czy sie dostanie do przedszkola
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
zea
u nas nadal wiatrówka ale strasznie sie cieszę, że mała złapała, bo przechodzi bardzo łagodnie:-)troszkę krostek, które raczej jej nie swędzą, bo nie drapie - tylko w lustrze pokazuje, gdzie ma kropeczkimoze ze 2 raz było lekkie 37,1. Z tego wszystkiego najgorsze, że uwięziona w domq i nie mogła zrozumieć dlaczego nie idzie na spacer - sama zakładała czapkę i buty i szła do drzwi...jutro kontrola i mam nadzieję, że lekarka powie że juz powoli można na dwór. Potem jeszcze tydzien i powrót do żłobka...mam nadzieję, że nie będzie łapała każdej infekcji, bo ja po tej wiatrówce to cały czas dycham - jak to moja mama mówi: nadaje się do uśpienia;-). Kupiłam jej Bioaron baby i zaczyna brać - zobaczymy jaki będzie efekt.
Aniwar ja bedę w przyszłym tygodniu z mała pewnie pod koniec tygodnia (mam nadzieję, że reszte dni jakoś znajdę chętnych do siedzenia z nią) więc dam ci znać i mam nadzieje, że nasz spacer się uda:-)
Aniwar ja bedę w przyszłym tygodniu z mała pewnie pod koniec tygodnia (mam nadzieję, że reszte dni jakoś znajdę chętnych do siedzenia z nią) więc dam ci znać i mam nadzieje, że nasz spacer się uda:-)
ELWIRKA 25
Mamuśka
hej mam [problemy dlatego sie nieodzywam
spacerek mogę się przyłączyć
zea zdrówka
spacerek mogę się przyłączyć
zea zdrówka
zea
Aniwar, Elwirka ja będę z mała w następny czwartek i piątek w domq. Kiedy wam spacer pasuje? i gdzie się umawiamy?
zea
dziewczyn mam prosbe: zaglosujecie?
Galeria żłobków" | Odpowiedzialność społeczna | NUTRICIA Polska
to zlobek gdzie Daria chodzi
to zlobek gdzie Daria chodzi
ELWIRKA 25
Mamuśka
no tak co ja mowie ja na spacer z mała nie pojdę zapomniałam się że ja jeszcze 2 tyg minimom gipsu :-(
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
zea zaglosowane